Zakaj bi Chromebook Apple-u lahko odgriznil kos pogače

Zakaj bi Chromebook Apple-u lahko odgriznil kos pogače

Apple je že dolgo časa najboljši ponudnik tablic – iPadov. Ker tehnologija napreduje, je RECOSI opazil močno zanimanje za uveljavitev Chromebooka v šolah. Modeli, kot so Dell Chromebook 11, Lenovo N21 in Acer C720 so se v večini šol po Ameriki in Evropi že uveljavili. Chromebook si utira pot tudi na slovenski trg in RECOSI, kot ekskluziven distributer te izjemno praktične naprave, sedaj ponuja edinstveno možnost tudi slovenskim šolam.

Koristi Chromebooka so naslednje:

– ugodna cena in enostavna uporaba,
– podpora več uporabnikom hkrati,
– popolna kontrola nad delom, varnost in enostavno upravljanje,
– z aplikacijo Google Drive si uporabniki enostavno izmenjujejo datoteke,
– vgrajena tipkovnica zagotavlja študentom in ostalim uporabnikom vso potrebno orodje, zato ni potrebe po dodatnih stroških.

To so le nekatere koristi, ki smo jih opazili v šolah, ki uporabljajo Chromebooke. Nobena naprava ni primernejša za roke študenta, kot Chromebook, saj je svet informacij dosegljiv le z nekaj kliki. Največ kar lahko naredimo za študente je, da jim ponudimo različne naprave in vidimo, katera se je najbolje uveljavila. Tehnologija tako omogoča študentom, da se lažje pripravijo na prihodnost.
Za več informacij o delovanju Chromebooka nas pokličite na 059 045 093. Če ste šola imate možnost, da se odločite tudi za brezplačno 14 dnevno uporabo.

VAŠ RECOSI

Oglejte si našo selekcijo prenosnih računalnikov: LINK

 

 

Swipe up