Varstvo osebnih podatkov

Pravice posameznikov katerih osebni podatki se obdelujejo v sklopu izvajanja dejavnosti podjetja Recosi d.o.o.,so.p., kot izhajajo iz veljavne zakonodaje na področju varstva osebnih podatkov so sledeče:

  • preverjanje, kateri podatki se obdelujejo,
  • pravica dostopa do vseh osebnih podatkov posameznika,
  • popravljanje obdelovanih osebnih podatkov,
  • brisanje namenskih osebnih podatkov, katere podjetje Recosi d.o.o.,so.p. obdeluje na podlagi danega soglasja posameznika,
  • prenos in nasprotovanje uporabi podatkov v primerih, ko je potrebno soglasje posameznika za obdelavo osebnih podatkov ter zahteva za omejitev takšne uporabe osebnih podatkov.

Za uveljavljanje teh pravic zadostuje podaja zahteve preko e-poštnega sporočila na naslov: info@recosi.net

Posameznik ne more zahtevati uveljavljanja pravice do brisanja osebnih podatkov, nasprotovanja uporabi podatkov oz. omejitvi take uporabe osebnih podatkov v primeru zakonsko predpisane in predvidene obdelave osebnih podatkov v okviru izvajanja dejavnosti podjetja Recosi d.o.o.,so.p.

Pooblaščena oseba

Izjava o skladnosti poslovanja podjetja Recosi d.o.o.,so.p. s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (Uredba (EU) 2016/679)

Informacije o izvajanju videonadzora v prostorih in na pripadajočih zunanjih površinah (parkiriščih) podjetja Recosi d.o.o.,so.p.

Swipe up