RECOSI zdaj nudi 3 leta garancije na določene artikle!

RECOSI zdaj nudi 3 leta garancije na določene artikle!

Ste bili odvrnjeni od nakupa obnovljene računalniške opreme zaradi pomanjkanja zaupanja v njeno dolgoživost? Z nakupom določenih AiO, namiznih ter prenosnih računalnikov in delovnih postaj pri nas si lahko od sedaj naprej brezplačno zagotovite garancijo za obdobje treh let od datuma nakupa in to brez kakšne koli potrebe po dodatnih zadevah ali drobnega tiska! Ponudba velja na določene artikle z odprto embalažo ter široko selekcijo obnovljenih artiklov, vse artikle, ki ustrezajo kriterijem, pa si lahko ogledate na tej povezavi.

Lahko se pohvalimo, da sedaj med drugim edini v Sloveniji nudimo 3 letno garancijo na obnovljene Apple produkte. Večina prodajalcev obnovljene in rabljene opreme nanjo nudi 1-12 mesecev garancije, a sami verjamemo v dolgo življenjsko dobo, kvaliteto in zanesljivost naših obnovljenih artiklov, zato smo pripravljeni stati za njimi z omogočanjem garancijske podpore za obdobje kar treh let!

Zakaj izbrati obnovljeno

– Dolga življenjska doba in manj možnosti za nevšečnosti

Računalnik, kupljen pri nas bo temeljito testiran in 100% delujoč, zaradi česar bo njegova življenjska doba do 300% daljša, možnost za serijske napake pa dosti nižja! Serijske napake so najtežje prepoznavne, saj se pogosto pojavijo po mesecu uporabe, ker pa so obnovljeni računalniki to obdobje že prestali, je možnost za njihovo pojavitev nižja.

– Masiven prihranek

Če za nov računalnik nameravate odšteti 1000€, lahko pri nas identično zmogljiv računalnik dobite tudi za 500€ ali manj!

– Svetovanje po potrebi

V kolikor niste prepričani, kaj potrebujete ali kaj bi bilo za vas najbolj primerno, vam bomo z veseljem pomagali pri priporočilu najboljšega računalnika za vas ali vašo podjetje. Kontaktirajte nas na prodaja@recositech.com ali 031 025 605.

– Le najvišja kvaliteta

Ker prihaja naša oprema iz poslovne linije in je med obnovitvijo prestala zahtevno testiranje, lahko nudimo najvišjo kakovost in preizkušeno brezhibno delovanje.

– Hitro popravilo oziroma zamenjava

V kolikor se kljub nizkim možnostim v garancijskem roku vseeno srečate s težavami, vam nudimo hitro popravilo kupljene opreme oziroma vam jo brezplačno zamenjamo, v kolikor to ni možno. Tudi, če je oprema že izven garancijskega obdobja, nas lahko v primeru nevšečnosti kontaktirate in zagotovili vam bomo asistenco ter po potrebi popravilo po konkurenčnih cenah.

– Pripravljeni za uporabo

Računalniki imajo nameščeno vse, kar je potrebno za takojšno uporabo. Enostavno jih priključite in že ste pripravljeni na delo. Vsa nameščena programska oprema je licenčna in za končne uporabnike popolnoma brezplačna, kar nam omogoča status pooblaščenega Microsoft prodajalca rabljene računalniške opreme!

– Skrb za okolje

Z izbiro za obnovljeno računalniško opremo prikažete skrb za okolje, saj je takšen nakup za razliko od nakupa novega računalnika do narave dosti bolj prijazen.

– 12 do 36 mesecev garancije

Na vsak naš nakup brezplačno nudimo minimalno 12 mesecev garancije, zato lahko računalnik brezskrbno uporabljate, garancijsko obdobje za določene artikle pa znaša kar 36 mesecev! Pustite nam, da skrbimo namesto vas.

– Odsotnost tveganja

Pri nakupu rabljenega računalnika izpod rok fizične osebe nikoli ne veste njegovega izvora in kaj je že prestal. Takšni računalniki lahko delujejo zelo dolgo ali pa odpovejo naslednji dan oziroma že ob nakupu vsebujejo nedelujoče oziroma nepopolne dele. Tovrstni računalniki so prav tako navadno slabše ohranjeni in so kupljeni na principu “videno – kupljeno”, zaradi česar garancije ni in v kolikor se soočite s težavami, ste prepuščeni sami sebi.

Swipe up