ura-ikona 1 - 3 leta garancije
avto-ikona Brezplačna dostava nad 200€
Računalniki poslovne linije
win-ikona Podarimo vam Windows 10
eur-ikona ISO 9001 in ISO 14001
kljuc-ikona Zagotovljen servis

V košarici ni izdelkov.

V košarici ni izdelkov.

Techsoup Slovenija

RECOSI je partner Techsoup-a na Irskem, v Veliki Britaniji, Sloveniji, Italiji in državah Balkana. Neprofitnim organizacijam ponuja vrhunsko obnovljeno računalniško opremo po znižanih cenah ter tako zmanjšuje digitalni razkorak.

TechSoup je bil ustanovljen leta 1987 v San Franciscu, s strani Daniela Ben-Horina takrat še pod imenom CompuMentor. Dandanes je organizacija prepoznavna kot TechSoup Global. Namen TechSoup-a je bil ustvariti program, kjer osebe s tehnološkim znanjem in veščinami t. i. »mentorji« prostovoljno pomagajo in svetujejo neprofitnim organizacijam na področju informacijskih tehnologij. Sočasno pa je organizacija pričela z zbiranjem donacij različnih tehnoloških produktov, z namenom zagotoviti računalniško opremo različnim neprofitnim organizacijam po dostopni ceni.

Skozi leta se je organizacija širila in večala ter pridobivala nove člane, tako da je danes prepoznavna že po celem svetu. Poslanstvo TechSoupa je premeščati digitalni razkorak in omogočati različnim organizacijam civilne družbe dostop do informacijskih tehnologij. Neprofitne organizacije, ki so članice TechSoupa, lahko tako skozi njihov program tehnoloških donacij pridobijo dostop do široke ponudbe produktov različnih tehnoloških podjetij.

Sodelovanje RECOSI in Zavod MISSS (Techsoup Slovenija)

Recosi je decembra 2015 podpisal pogodbo o sodelovanju z zavodom Misss (Techsoup Slovenia), s katerim želimo neprofitnim organizacijam ponuditi vrhunske računalnike po ugodni ceni in jim s tem zagotoviti novejšo opremo za njihovo delo.

Zavod MISSS

Zavod MISSS ponuja nevladnim organizacijam informacije in podporo pri pridobivanju informacijsko komunikacijskih tehnologij pod ugodnimi pogoji. Kot TechSoup Slovenia je od leta 2009 pridružen član vodilne mreže tehnoloških donacij TechSoup Global Network s sedežem v San Franciscu, ki povezuje tehnološke donacije vodilnih proizvajalcev programske in strojne opreme.

Registrirajte se

Prvi korak pri pridobitvi donacije je registracija vaše organizacije s katero se ugotovi upravičenost nevladne organizacije do donacije.

Registracija vaše nevladne organizacije ne obvezuje k naročilu in je brezplačna.

IZJAVE STRANK

Uspešne zgodbe z Recosi

JanMladinska zveza brez izgovora

Nakup pri Recosi je vedno minil brez težav. Maja in sodelavci so vedno poskrbeli, da so tudi komponente in računalnike, ki niso na zalogi, dostavili v najkrajšem možnem času. Kvaliteta materialov je res visoka, praktično kot nova. V kolikor se zgodi, da so računalniki ali oprema v slabšem stanju, to vnaprej povedo in temu primerno ponudijo še nižjo ceno. Delim lahko zgolj pozitivne ocene!

MatjažCasino Portorož

Kar se tiče računalniške opreme kupljene pri vas nimam pripombe. Vse kar je bilo kupljeno je bilo dostavljeno korektno, lepo zapakirano. Oprema deluje kot mora in kot je bilo obljubljeno. Zadovoljen sem tudi z vašo komunikacijo. Upam, da še bomo naprej sodelovali kot do zdaj.

AlešConfidenti -SVŠGL

Ko smo se na naši šoli odločili za nakup prenosnih računalnikov za mobilno računalniško učilnico, smo po naključju prišli do kontaktnih podatkov podjetja Recosi. Ker smo za isti denar namesto dragih novih prenosnikov lahko kupili cenejše a zmogljivejše obnovljene prenosnike, smo se odločili za nakup. Z dobavljenimi računalniki smo zelo zadovoljni, prav tako pa tudi z odzivnostjo podjetja, ko jih potrebujemo.

DragoNafta Strojna

Z nakupom smo zadovoljni tako z ceno in za to ceno dobljeno kvaliteto. Kupljena oprema je v funkciji, s katero nimamo težav, tudi ne pri integraciji v naš poslovni sistem. Prav tako smo zadovoljni z vašim svetovanjem, nadgradnjo in hitrostjo dostave. Tudi plačilni roki so sprejemljivi.