Recosi in dogodek 500 podjetnic: energija za prihodnost

Recosi in dogodek 500 podjetnic: energija za prihodnost

Podjetje Recosi se je udeležilo poslovnega dogodka 500 podjetnic, ki je potekal 6. 4. 2023 v Ljubljani, katerega slogan se letos glasi "Energija za prihodnost".

Dogodek je bil namenjen povezovanju in izmenjavi izkušenj med uspešnimi poslovnimi ženskami iz različnih panog in podjetij.

Letošnji koncept energija za prihodnost se odlično ujema s poslovno vizijo podjetja Recosi. Obnavljanje in ponovna uporaba računalniške opreme namreč prispeva k varovanju okolja za prihodnje generacije.

Podjetje Recosi si zastavlja cilje, ki so usmerjeni v razvoj trajnostne družbe in odgovornega ravnanja s naravnimi viri. Vizija podjetja je postati vodilno podjetje na področju obnove in ponovne uporabe računalniške opreme v Sloveniji in širše ter s tem prispevati k zmanjšanju ogljičnega odtisa in izboljšanju kakovosti življenja ljudi.

Vsekakor računalnik ni več le luksuz, ampak je postal nujen pripomoček v sodobnem poslovnem svetu. Udeležba podjetja Recosi na dogodku 500 podjetnic je bila zato še posebej pomembna, saj smo lahko predstavili svojo ponudbo obnovljene računalniške opreme ter se povezali z drugimi podjetnicami.

Direktorica podjetja Recosi dr. Katja Zajko je poudarila, da so na dogodku spoznali številne zanimive ljudi in navezali pomembne poslovne stike. "Udeležba na dogodku nam je omogočila, da smo se predstavili širši javnosti in pokazali, kaj lahko ponudimo. Poleg tega smo iz prve roke spoznali potrebe in izzive drugih podjetnic ter lahko tako še bolj prilagodili našo ponudbo," je dejala.

Dogodek "500 podjetnic" je tako edinstvena priložnost za povezovanje in izmenjavo izkušenj med uspešnimi poslovnimi ženskami iz različnih področij in panog, ter za gradnjo močnih in trajnih odnosov v poslovnem svetu.

Obnovljeni izdelki, kot so računalniki, prenosniki, delovne postaje in druga računalniška oprema, so odlična izbira za nove podjetnice, ki želijo prihraniti denar in kupiti cenejšo opremo, ter za večja podjetja, ki želijo poslovati zeleno in zmanjšati svoj ogljični odtis.

Zakaj je izbira primerne računalniške opreme tako pomembna?

  1. Komunikacija: Računalnik omogoča hitro in enostavno komunikacijo z drugimi poslovnimi partnerji, strankami, dobavitelji in sodelavci preko e-pošte, video klicev, klepetalnic in drugih orodij.
  2. Upravljanje poslovanja: Računalnik omogoča vodenje poslovanja, izdajanje računov, vodenje evidenc o poslovanju in zaposlenih, spremljanje stanja zalog in drugo.
  3. Spletna prodaja: Danes se vse več podjetij trži preko spleta, zato je imeti računalnik za upravljanje spletnega poslovanja ključnega pomena.
  4. Učinkovitost: Računalnik lahko močno poveča učinkovitost dela in pomaga pri opravljanju različnih nalog hitreje in bolj učinkovito.
  5. Mobilnost: Prenosni računalniki so danes zelo priljubljeni, saj podjetnicam omogočajo delo kjerkoli in kadarkoli, kar je še posebej pomembno za tiste, ki so na poti ali veliko delajo od doma.

Recosi skrbi za okolje, saj izdelava računalniške opreme terja ogromno energije in dragocenih surovin. Obnovljena računalniška oprema pa prispeva k zmanjšanju količine e-odpadkov, ki predstavljajo velik okoljski problem.

Vsekakor se je izkazalo, da je bila udeležba podjetja Recosi na dogodku 500 podjetnic izjemno koristna in uspešna. Sodelovanje na takšnih dogodkih lahko namreč pripomore k nadaljnji rasti in razvoju podjetja ter širjenju mreže poslovnih stikov.

 

 

Swipe up