Zakaj kupiti vaš nov računalnik pri Recosi?

ura-ikona 1 - 3 leta garancije
avto-ikona Brezplačna dostava nad 200€
eur-ikona Ogromni prihranki
medalja-ikona Računalniki poslovne linije
win-ikona Windows 10 brezplačno
kljuc-ikona Zagotovljen servis

KUPUJEM PAMETNO

#kupujempametno

V košarici ni izdelkov.

img-Interaktivni zaslon Clevertouch Impact 2 65 4K

Interaktivni zaslon Clevertouch Impact 2 65 4K

Dodatne informacije

2.530,003.384,00

V košarico
  /    /  Interaktivni zaslon Clevertouch Impact 2 65 4K

Interaktivni zaslon Clevertouch Impact 2 65 4K

Za povečavo se pomaknite z miško nad sliko
Kliknite, če želite odpreti podrobnejši pogled
-25%

Interaktivni zaslon Clevertouch Impact 2 65 4K

Znamka: Clevertouch

2.530,003.384,00 2.073,77 brez DDV

Kakovost: Novo
Garancija: 5 let pri proizvajalcu
Status: Na zalogi
 • diagonala zaslona 165 cm oz. 65″
 • ločljivost Ultra HD 4K 3840×2160
 • multi Touch, 20 točkovni
 • vgrajeni kakovostni stereo zvočniki 2x15W
 • vgrajen OPS modul s sistemom Android 8.0 (nadgradljiv preko interneta), 2GB RAM / 16GB Flash, Quad Core GPU in CPU, WiFi
 • USB Ports 2 Lux, 1 PC
 • priključki HDMI, VGA, LAN, RS232, USB 2.0 in 3.0
 • Prilagojen za uporabo s spletno kamero: DA
 • WiFi vmesnik: DA
 • uporabniški vmesnik LUX za hitro in intuitivno uporabo
 • življenjska doba 50.000 ur
 • garancija 5 let

Dodatne možnosti

?
Donacije in popusti programske opreme in storitev v oblaku za društva, zasebne zavode in knjižnice. Več informacij na [email protected] ali 041 367 374.
Delni znesek:

Opis

Nova, cenovno dostopnejša in še izboljšana generacija interaktivnih zaslonov Clevertouch IMPACT 2 s tehnologijo dotika High Precision Touch in Super Glide površino.

Zasloni serije Clevertouch Impact 2 so popolna in vsestranska rešitev za učilnico po zelo dostopni ceni. Vsebujejo tehnologijo z izjemno visoko natančnostjo zaznavanja dotika in s 4K ločljivostjo. S časovno neomejenimi licencami ponujajo aplikacije Lynx Whiteboard, Lynx in Snowflake. V marketu aplikacij Cleverstore pa je prosto dostopnih več kot sto didaktičnih aplikacij ter številna orodja. Zasloni IMPACT 2 pomagajo prihraniti čas pri pripravi izobraževalnih vsebin in v pedagoškem procesu prinašajo najvišjo odzivnost in interaktivnost z višjo motiviranostjo in vključenostjo učencev.

V okvir vgrajeni več smerni mikrofoni zagotavljajo takojšnjo pripravljenost za oddaljeni ali hibridni pouk. Dodate lahko še USB videokonferenčno kamero (opcijsko na voljo več modelov). S tem vas učenci, dijaki in študenti spremljajo med predavanjem, ob enem pa jim lahko v konferenčni klic vzporedno delite še vsebino zaslona.

High Precision Touch tehnologija omogoča še izboljšano, izjemno natančnost dotika ter prepoznavo različnih velikosti objektov, s katerimi se dotaknete zaslona. Omogočeno je pisanje z 2 različnima barvama hkrati ter sočasno prepoznavo 20 dotikov.

Super Glide končni sloj antirefleksnega kaljenega stekla omogoča hitro in gladko drsenje prstov po površini zaslona, hkrati pa občutno zmanjšuje zadrževanje bakterij in sledov prstnih odtisov.

Clevertouch zasloni so prejeli že številne nagrade

Ključne novosti in dodatne koristi za uporabo v zbornicah, učilnicah, predavalnicah in sejnih sobah izobraževalnih ustanov

 • Vrhunska slika živih barv in kristalne ostrine v ločljivosti Ultra HD 4K.
 • Visoko odziven dotik s prsti in pisali na 20 hkratnih dotikov.
 • Prilkuček USB 3.1 tip C, s funkcijo polnjenja naprave 65W
 • Vgrajen računalnik z Android OS 8.0 (z omogočenimi nadgradnjami sistema preko spleta – OTA).
 • Prednaložene aplikacije omogočajo takojšnjo uporabo.
 • Vgrajenih 6 mikrofonov za takojšnjo pripravljenost na konferenčne seje na daljavo
 • Deluje podobno kot klasičen flipchart ali piši briši tabla, le da je digitalna – z neomejeno površino.
 • Pred nameščene aplikacije na vgrajenem Andorid računalniku omogočajo preprosto odpiranje in urejanje najbolj pogosto uporabljanih tipov datotek (Office, PDF, avdio, video in slike, brskalnik, Youtube, Lynx6, Note…).
 • Delite svoje zapiske takoj, ko jih dokončate s pomočjo QR kode, e-maila ali jih shranite v oblak …
 • MDM napredno upravljanje, nadzor, zaščito ter nudenje oddaljene pomoči na vseh zaslonih centralizirano v oblaku za administratorje.

 

Clever Message

Uporabite vaš zaslon tudi za digitalno obveščanje, kadar ni aktivno v uporabi. Kadarkoli in kjerkoli lahko urejate vsebine za prikazovanje v oblaku in jih pošljite na v predvajanje na zaslon. Prav tako lahko na ta način pošiljate izredna obvestila, ki se takoj pojavijo na zaslonu, ne glede ali je zaslon v uporabi ali ne.

Clevershare

Brezžično povežite na zaslon do 50 uporabniških naprav, ne glede na vrsto naprave in operacijski sistem. Iz tako povezanih naprav lahko projicirate poljubne vsebine (avdio in video) na zaslon, hkrati pa imate dvostranski nadzor vaše naprave kot tudi zaslona, odvisno iz katere strani upravljate vsebino – iz zaslona, kadar stojite pred njim ali iz svoje naprave, kadar ste oddaljeni od zaslona. Na zaslonu lahko hkrati prikazujete do 4 različne vire v načinu split view. Spomočjo Clevershare brezžične povezave lahko vaš osebni ali prenosni računalnik spremenite v napravo z zaslonom na dotik.

Clevershare

Dodatna prosta reža za vgradnjo Windows PC-ja

Zaslon ima poleg vgrajenega Android PC-ja še eno prosto režo za vgradnjo modularnega (OPS) Windows 10 PC-ja. Na ta način lahko interaktivni zaslon uprablja hkrati 2 vgrajena računalnika, ki sta med seboj povezana. Med njima pa lahko preklapljate na zelo hiter in preprost način kar na zaslonski sliki. Tako postane vaš interaktivni zaslon naprava “vse v enem”.

Preprosta uporaba

Interaktivni zaslon Clevertouch odlikuje preprostost uporabe. Uporaba je intuitivna, kot bi uporabljali tablico. Samo vključite ga in pričnete z delom. Vse vaše aplikacije so le za klik ali dotik oddaljene. Odprite dokumente iz internega spomina, USB ključa ali jih brezžično prenesite na zaslon. Številni vhodi omogočajo tudi žično priključitev več dodatnih zunanjih virov na interaktivni zaslon. HDMI izhod pa omogoča podvojitev slike iz zaslona na dodaten zaslon ali projektor.

 

Priložena programska oprema (Windows, Mac, Linux in Android):

 • Lynx – za izdelavo in izvedbo interaktivnega pouka. Na voljo tudi za namestitev na vgrajen Android PC. Odpira tudi datoteke .IWB, .notebook, .pptx in ostale
 • NuiteQ SnowFlake – prenesite znanje do učencev s pomočjo inovatinvih aktivnosti, iger, odzivnega sistema ipd.

Programska oprema priložena pri Clevertouch-u je brezplačna, prav tako so vam skozi vso življenjsko dobo naprave na voljo vse nadgradnje in podpora brez dodatnih doplačil.

Vsi zasloni Clevertouch so skladni in cetificirani s standardi CE, FCC, UL, Energy Star in EEC.

Dodatne informacije

Kakovost

Operacijski sistem

Android 8.0

Velikost zaslona

65"

Ločljivost zaslona

3840 x 2160

Zaslon na dotik

Da

RAM

2 GB

Pomnilnik

16 GB

WLAN

Da

HDMI

Da

VGA

Da

USB 2.0 priključki

9

USB 3.0 priključki

3

USB-C priključki

1

DP

Ne

Zvočniki

Da

Garancija