Recosi na konferenci koordinatorjev programa Ekošola 2023

Recosi na konferenci koordinatorjev programa Ekošola 2023

Dragi obiskovalci,

Veseli nas, da vas lahko ponovno povabimo na Konferenco koordinatorjev programa Ekošola, ki se bo odvijala v torek, 22. avgusta, v Termah Čatež. Tudi letos bomo prisotni na naši stojnici, ki se nahaja pred glavno konferenčno dvorano.

Konferenca Ekošola: Srečanje za Bolj Zeleno Prihodnost

Konferenca koordinatorjev programa Ekošola je eden izmed najpomembnejših dogodkov za vse, ki se zavzemajo za trajnostni razvoj in okolju prijazno delovanje. Vsako leto se srečamo z enako gorečnostjo, da skupaj raziskujemo in delimo novosti ter najboljše prakse v okoljski vzgoji. Letošnja konferenca bo potekala v torek, 22. avgusta, v Termah Čatež, kjer bomo skupaj raziskovali, kako lahko še bolj aktivno prispevamo k bolj zeleni prihodnosti.

Naša Stojnica: Inovativne Rešitve za Okoljske Izzive

Vabimo vas, da nas obiščete na naši stojnici, kjer bomo predstavili inovativne rešitve za učinkovito ravnanje z odpadki ter varovanje okolja. Pri Recosi se že vrsto let trudimo razvijati inovacije, ki pomagajo organizacijam in posameznikom zmanjšati svoj vpliv na okolje. Naša ekipa strokovnjakov vam bo na voljo za razgovor, izmenjavo idej ter odgovore na vaša vprašanja.

Konferenca Ekošola je hkrati odlična priložnost za povezovanje in mreženje z drugimi udeleženci. Skupaj bomo lahko izmenjali izkušnje, ideje ter se navdihnili za nove projekte in pobude v okviru okoljske vzgoje. Delimo skupno vizijo o bolj zeleni prihodnosti in konferenca nam omogoča, da združimo moči ter skupaj delujemo v pravo smer.

Obiščite Nas! Ne zamudite priložnosti, da se nam pridružite na Konferenci koordinatorjev programa Ekošola v Termah Čatež, 22. avgusta. Skupaj lahko naredimo korak naprej k bolj trajnostnemu in zelenemu jutri. Veselimo se vašega obiska!

Lep pozdrav, Ekipa Recosi

Swipe up