ura-ikona 1 - 3 leta garancije
avto-ikona Brezplačna dostava nad 200€
Računalniki poslovne linije
win-ikona Podarimo vam Windows 10
eur-ikona ISO 9001 in ISO 14001
kljuc-ikona Zagotovljen servis

V košarici ni izdelkov.

V košarici ni izdelkov.

Zahtevek za reklamacije, vračila ali popravila izdelkov

Za reklamacije, vračila ali popravila izdelkov sledite naslednjemu postopku:

  1. Izpolnite spodnji zahtevek. Na mail boste prejeli potrdilo, da smo prejeli vaš zahtevek.
  2. Izberite ustreznega izmed desnih obrazcev, ga natisnite, izpolnite in priložite paketu. V kolikor uveljavljate garancijo ali vračate izdelek, zraven obvezno priložite tudi račun.
    POZOR! Brez računa popravilo v garancijskem roku ne bo brezplačno, saj garancije ne bomo mogli upoštevati!
  3. Izdelek ustrezno zaščitite pred padci in zapakirajte skupaj z vsemi originalnimi dodatki, ga poslikate (slike lahko zadržite zase, v kolikor vam ne damo drugačnih navodil) ter nam javite, da je paket pripravljen na prevzem na telefonsko številko 031 025 605 ali e-poštni naslov prodaja@recositech.com. Na vaš naslov bomo poslali kurirja, ki bo prevzel paket. 
  4. Izdelek lahko dostavite tudi osebno na spodnji naslov. V kolikor to želite, nas predhodno pokličite na telefonsko številko 031 025 605.
Recosi d.o.o., so.p.
PE Partizanska 24
2310 Slovenska Bistrica

Zahtevek za reklamacijo, vračilo ali popravilo izdelka

Obrazci za vračila, napake in garancijska popravila

Pred vračilom ali pošiljanjem izdelka v servis preko poštne službe je obvezna izpolnitev zahtevka za vračilo ali garancijsko popravilo ter natisk in izpolnitev ustreznega spodnjega obrazca. V kolikor imate vprašanja, nas lahko kontaktirate preko e-mail naslova prodaja@recositech.com

Izdelek ima garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu. Garancijsko popravilo ter servis bomo v večini primerov opravili v roku enega tedna, pridržujemo pa si pravico zamika tega roka do 45 dni od prejema blaga. V kolikor izdelka ne bo možno popraviti, vas bomo kontaktirali glede alternativnih metod ureditve garancijskega zahtevka.