30€ popusta na izdelke nad 200€ s kodo STRAHEC

ura-ikona 1 - 3 leta garancije
avto-ikona Brezplačna dostava nad 200€
eur-ikona Ogromni prihranki
medalja-ikona Računalniki poslovne linije
win-ikona Windows 10 brezplačno
kljuc-ikona Zagotovljen servis

KUPUJEM PAMETNO

#kupujempametno

V košarici ni izdelkov.

V košarici ni izdelkov.

Zahtevek za reklamacije, vračila ali popravila izdelkov

Za reklamacije, vračila ali popravila izdelkov sledite naslednjemu postopku:

 1. Izpolnite spodnji zahtevek. Na mail boste prejeli potrdilo, da smo prejeli vaš zahtevek.
 2. Izberite ustreznega izmed desnih obrazcev, ga natisnite, izpolnite in priložite paketu. V kolikor uveljavljate garancijo ali vračate izdelek, zraven obvezno priložite tudi račun.
  POZOR! Brez računa popravilo v garancijskem roku ne bo brezplačno, saj garancije ne bomo mogli upoštevati!
 3. Izdelek ustrezno zaščitite pred padci in zapakirajte skupaj z vsemi originalnimi dodatki, ga poslikate (slike lahko zadržite zase, v kolikor vam ne damo drugačnih navodil) ter ga pošljite na naš naslov preko POŠTE SLOVENIJE. V kolikor uveljavljate popravilo v sklopu garancijskega roka, izdelek lahko pošljete na naše stroške. To lahko storite z označbo poštne storitve “poštnino plača naslovnik”. Za vračila izdelkov v 14-dnevnem roku od nakupa oziroma popravila izven garancijskega roka stroške pošnine plačate sami. 
 4. Paket pošljite na naslov:
  Recosi d.o.o., so.p. – Reklamacije in vračila
  PE Partizanska 24
  2310 Slovenska Bistrica
 5. Izdelek lahko dostavite tudi osebno. V kolikor to želite, nas predhodno pokličite na telefonsko številko 031 025 605.
.

Obrazci za vračila, napake in garancijska popravila

Pred vračilom ali pošiljanjem izdelka v servis preko poštne službe je obvezna izpolnitev zahtevka za vračilo ali garancijsko popravilo ter natisk in izpolnitev ustreznega spodnjega obrazca. V kolikor imate vprašanja, nas lahko kontaktirate preko e-mail naslova [email protected]

Izdelek ima garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu. Garancijsko popravilo ter servis bomo v večini primerov opravili v roku enega tedna, pridržujemo pa si pravico zamika tega roka do 45 dni od prejema blaga. V kolikor izdelka ne bo možno popraviti, vas bomo kontaktirali glede alternativnih metod ureditve garancijskega zahtevka.