Splošni pogoji spletne trgovine recositech.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno trgovino recositech.com (v nadaljevanju »trgovina«) upravlja podjetje RECOSI d.o.o., So.P., Zgornje Grušovje 10c, 2317, PE Partizanska 24, 2310 Slovenska Bistrica, matična številka: 7016557000, davčna številka: SI47488743, ki je prav tako ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju prodajalec ali Recosi d.o.o., so.p.).

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine recositech.com, pravice in obveznosti uporabnika spletne trgovine in prodajalca ter urejajo poslovni odnos med recositech.com in kupcem.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.1.) Vrste uporabnikov


Registracija je možna pred ali med postopkom nakupa. Če želi uporabnik svoj naslov elektronske pošte po registraciji računa zamenjati, lahko zahtevek za menjavo pošlje na prodaja@recositech.com ali kontaktira prodajalca na  059 045 092. Sprememba elektronskega naslova bo izvedena isti ali najkasneje naslednji delovni dan, o tem pa bo uporabnik obveščen prek elektronske pošte.

Kupec se ob registraciji računa zavezuje, da so vsi vneseni podatki, ki veljajo zanj ali za osebo, s strani katerih je pooblaščen preko pisnega pooblastila pred registracijo naročila, veljavni in resnični. V kolikor se v podatkih kupca nahajajo zavestno navedene nepravilnosti, si Recosi d.o.o., So.P., prilašča pravico do takojšnega preklica kakršnekoli pogodbe med spletno trgovino ter omenjenim kupcem in v primeru povzročitve denarne ali materialne škode zahteve po povrnitvi stroškov v celoti.2.) Dostopnost informacij


Recosi d.o.o., so.p. se zavezuje, da bo kupcu še pred vezavo preko pogodbe ali ponudbe, zagotovil naslednje informacije:
• podatke o podjetju Recosi d.o.o.,so.p. (ime in sedež podjetja, matična številka),
• kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
• bistvene lastnosti artiklov (vključno s po-prodajnimi storitvami in garancijami) ter rok veljavnosti tega podatka,
• dostopnost artiklov (vsak artikel, ki je v ponudbi na spletnem mestu mora biti z izjemo posega višje sile dostopen v razumljivem roku),
• pogoje dostave artiklov (ter način, kraj in rok dostave),
• cene, ki morajo biti jasno in nedvoumno določene. Iz njih mora biti razvidno tudi, ali že vsebujejo davke, stroške prevoza in druge dajatve ter rok veljavnosti tega podatka,
• način plačila in dostave ali izpolnitve, ter rok veljavnosti tega podatka,
• časovno veljavnost ponudbe,
• rok, v katerem je možno odstopiti od pogodbe in pogoje za odstop (opis pravice do odstopa v skladu s 43.č ZVPot; v primerih, ko potrošnik v skladu s 43.č členom ZVPot nima pravice do odstopa, je o tem izrecno obveščen),
• pojasnilo postopka s pritožbo, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.


3.) Ponudba artiklov


Zaradi narave spletnega poslovanja se ponudba recositech.com ažurira in spreminja pogosto in hitro.

Ponudbe kupcem izstavljamo tudi na podlagi povpraševanja. Veljavnost ponudbe je na njih določena. Po preteku veljavnosti ponudbe se lahko na kupčevo željo veljavnost podaljša, vendar se vnesejo vse nastale spremembe.

Prilaščamo si pravico do nenamernih napak pri navedbi specifikacij produktov ter cen in se hkrati zavezujemo, da bomo vse napake odpravili v roku enega delovnega dne po odkritju. V kolikor je bil prizadet artikel del ponudbe ali naročila ali se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo kupec obveščen o spremembi ter možnosti prekinitve naročila ali v primeru že prejetega artikla možnosti takojšnega uveljavljanja garancijskega vračila omenjenega produkta v roku enega tedna po obvestitvi o napaki ali sprememb. V tem primeru mora biti produkt v originalnem stanju in ne sme vsebovati znakov nepooblaščenega posega ali ravnanja v nasprotju z garancijskimi pogoji.4.) Cene artiklov


Cena na spletu velja za vse registrirane uporabnike recositech.com (uporabniki, ki recositech.com zaupajo svoje podatke). Registriran uporabnik recositech.com postanete z registracijo v spletni trgovini.

Cene v spletni trgovini vsebujejo 22% DDV, v kolikor ni navedeno drugače.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

Cene veljajo v primeru plačila z navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, veljajo pogoji, napisani pod točko 3., odstavkom 2. 

Popusti, promocijske kode ipd. se praviloma ne seštevajo, v kolikor ni v samem popustu navedeno drugače.

Cenik se lahko spremeni brez predhodnega obvestila.

Cene veljajo za produkte v lasti RECOSI d.o.o., so.p. Partizanska 24, 2310 Slov. Bistrica.


5.) Kode za popust


Koda za popust prinaša različne ugodnosti pri nakupu prek spletne trgovine recositech.com in je časovno omejena. Aktivno kodo za popust najdete na naslovni strani oglasnega sporočila, na strani posameznega oddelka, v našem e-obveščevalcu ali drugih medijih.

Možno je koristiti le kode popusta, izdane s strani uradnega prodajalca Recosi d.o.o., So.P. in partnerskih strani. Prilaščamo si možnost predčasne prekinitve veljavnosti kode za popust, v kolikor so bile pri njeni uporabi ali izdaji ugotovljene kakršnekoli nepravilnosti oziroma je bila koda uporabljena izven jasno označenega namena. 

Uporaba kode za popust:

Izberite artikle, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico. Ko končate z dodajanjem artiklov v košarico, nadaljujte s klikom na gumb Na blagajno. Izberite način dostave, navedite naslov za dostavo in izberite način plačila.

V istem koraku v polje promocijska koda oz. koda za popust vpišite kodo za popust in vnos potrdite s klikom na gumb Uporabi.

Ko vpišete kodo za popust, se vrednost kode za popust avtomatsko odšteje od cene vašega naročila. Ostane znesek, ki ga je potrebno še poravnati.

Koda za popust je enkratna koda, kar pomeni, da jo lahko uporabite le enkrat.6.) Naročila


Naročila sprejemamo preko spletne trgovine, po elektronski pošti, po telefonu ali preko partnerskih strani. Naročila preko elektronske pošte in telefona potrdimo s ponudbo. Kupec v primeru strinjanja s ponudbo le to potrdi z naročilnico, z navedbo št. ponudbe, ki ga sporoči komercialist oz. kontaktna oseba in načinom dostave. Vse dodatne spremembe morajo biti jasno označene.

Kupoprodajna pogodba med Recosi d.o.o. in kupcem je v spletni trgovini recositech.com sklenjena v trenutku, ko recositech.com kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o statusu njegovega naročila (z naslovom: potrditev prejema naročila). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksni in veljajo tako za Recosi d.o.o.,so.p. kot tudi za kupca. Kot kupec velja oseba s podatki, ki so navedeni ob oddaji naročila. Spreminjanje podatkov o kupcu po oddaji naročila ni možno brez soglasja s strani vodje prodaje. 

Kupoprodajna pogodba (t.j. prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku recositech.com).

V kolikor se po oddaji naročila s strani kupca ugotovi namerna povzročitev denarne ali materialne škode prodajalcu (npr. naročilo s plačilom po prevzemu brez namena plačila ali navajanju lažnih osebnih informacij), si prodajalec pridružuje možnost storniranja naročila in zahtevku za povrnitev materialnih in/ali denarnih stroškov.  

Recosi d.o.o., So.P. ne odgovarja za dodatne stroške, ki so nastali po odpremi naročila na podlagi nepredvidenih okoliščin. 7.) Nakup za pravne osebe


Postopek nakupa za pravne osebe je popolnoma enak kot za fizične osebe, le da v polje ID za DDV vnesete davčno številko in pod njo ime in naslov podjetja. 
Če želite račun na podjetje, s tem sprejemate pogoje poslovanja, ki veljajo za podjetja. Za nakupe pravnih oseb prav tako veljajo Splošni pogoji poslovanja recositech.com, več o možnostih vračil v okviru garancijskih pogojev si lahko preberete v nadaljevanju.

Recositech.com omogoča pravnim osebam naslednje načine plačila:
• plačilo z gotovino ob osebnem prevzemu ali prevzemu po pošti*
• z nakazilom po ponudbi/predračunu na transakcijski račun Recosi d.o.o.,so.p., odprt pri: Nova KBM, številka računa SI56044300002556161
• preko spletnega plačila Paypal s plačilno oziroma kreditno kartico Activa, MasterCard®, Visa, Visa Electron, Maestro

*V primeru izbora plačila ob prevzemu si pridržujemo pravico zahtevati plačilo z nakazilom na račun Recosi d.o.o.,so.p. po ponudbi/predračunu, pri čemer še vedno velja cena na spletu.


8.) Oddaja naročil z računom na podjetje


Nakupovanje za poslovne uporabnike je preprosto:
Uporabite lahko svoje uporabniško ime in geslo in artikle dodate v košarico. Če nakupujete prvič, opravite registracijo.
Na tretjem koraku “Izberi naslov” izberete željen naslov za dostavo. Na tem koraku prav tako izberete naslov za račun, kamor pazljivo vpišite pravilne podatke vašega podjetja oziroma ustanove. Naknadna sprememba podatkov na računu brez soglasja s strani prodajalca ni možna!

Pri izbiri načina dostave ali prevzema lahko vpišete tudi številko vaše naročilnice, v kolikor potrebujete ta podatek na izdani dobavnici in računu (število znakov je omejeno).


9.) Načini plačila


Recositech.com omogoča pravnim osebam naslednje načine plačila:
• plačilo z gotovino ob osebnem prevzemu ali prevzemu po pošti*
• z nakazilom po ponudbi/predračunu na transakcijski račun Recosi d.o.o.,so.p., odprt pri: Nova KBM, številka računa SI56044300002556161
• preko spletnega plačila Paypal s plačilno oziroma kreditno kartico Activa, MasterCard®, Visa, Visa Electron, Maestro
• S kreditno oz. plačilno kartico (MasterCard, American Express, Diners, Visa, Visa Electron, Maestro) ob oddaji naročila
• Plačilo na obroke preko plačilnega sistema LeanPay.


*V primeru izbora plačila ob prevzemu si pridržujemo pravico zahtevati plačilo z nakazilom na račun Recosi d.o.o.,so.p. po ponudbi/predračunu, pri čemer še vedno velja cena na spletu.10.) Plačevanje s plačilno kartico


Naročeno blago lahko plačate s kreditno oz. plačilno kartico (MasterCard, BA, Activa, Visa, Visa Electron, BA Maestro) ob oddaji spletnega naročila. Za uporabo plačilnih kartic pri svoji banki preverite, če kartica omogoča opcijo spletnega plačevanja.

Več o sistemu Activa, uporabi kartic Mastercard z naprednim sistemom SecureCode TM ali kartic Visa s sistemom Verified by Visa, si lahko ogledate na povezavi.

V primerih, da plačilo ni bilo ustrezno opravljeno oziroma, v primeru preklica ali v primeru, da je med ali po opravljanju plačila prišlo do napak nas lahko obvestite na prodaja@recositech.com . V primeru napak si pridržujemo pravico storniranja naročila ter povrnitve vseh stroškov, nastalih zaradi namerne povzročitve denarne ali materialne škode s strani kupca. V kolikor je na podlagi napak izven krivde kupca prišlo do izgube denarnih sredstev bomo storili vse v naši moči, da kupcu povrnimo povzročeno denarno izgubo, na originalno metodo plačila. 

V primerih, da prejemnik naročila in plačnik nista isti osebi si pridržujemo pravico za dodatno preverjanje identitete ter zahtevo po pisnem soglasju plačnika, da soglaša s plačilom naročila. 

Plačilo z vrednotnicami ni mogoče.11.) Plačevanje s sistemom LeanPay


V spletni košarici lahko nakup enostavno razdelite na do 24 obrokov in odplačevanje preložite na ugodnejši čas. 


Sistem LeanPay omogoča?

- sklenitev obročnega plačevanja kar preko spleta ali preko telefona.

- odgovor o odobritvi oz. zavrnitvi v le 4 minutah.

- nakup na obroke brez obiska banke.


Osnovni pogoji:

- državljanstvo Republike Slovenije.

- stalno bivališče v Republiki Sloveniji.

- starost ob odobritvi med 18 in 73 let.

- redni mesečni priliv (razen študentsko delo).

- pozitivna kreditna ocena.


Kaj potrebujete?

- mobilni telefon

- davčno številko,

- osebno izkaznico,

- številko osebnega bančnega računa,

- debetno ali kreditno kartico Mastercard ali Visa, ki omogoča plačevanje na spletu.12.) Obročno plačevanje s plačilno kartico


Ob naročilu se je pod določenimi pogoji možno odločiti za obročno plačevanje. Opcija je možna v primeru plačila s kreditno kartico ali ob pisnem dogovoru z Recosi d.o.o. So.P. Obročno plačevanje je v primeru plačila s kreditno kartico možno le, v kolikor ponudnik kreditne kartice omogoča opcijo obročnega plačevanje in v kolikor omogoča prejem varnostnega SMS-a na telefonsko število imetnika kreditne kartice. Možnost obročnega plačevanja je možno izbrati za naročila s skupno ceno med 100 EUR in 5000 EUR. 

Nakup z obročnim plačevanjem opravite kot vsak drug nakup s plačilno kartico. Izbirate lahko med MasterCard, Visa, Visa Electron, saj te omogočajo sprejem SMS sporočila za možnost nakupa na obroke. 

Postopek obročnega plačevanja je aktiviran ob prejemu povratnega SMS sporočila o potrditvi obročnega nakupa. V kolikor na sporočilo ne odgovorite, nakup poravnate v celoti v enem obroku, kot bi šlo za običajen nakup. 13.)  Rezervacije


Rezervacije se izdajo na osnovi ponudbe po dogovoru s kontaktno prodajno osebo. Rezervacije za artikle iz zaloge so veljavne samo po osebni potrditvi s strani prodajalca največ 1 delovni dan, drugače pa le posebnem dogovoru.


14.) Način dobave


Recosi d.o.o., So.P. za stranke nudi možnost osebnega prevzema na sedežu podjetja ali dostavi preko pošte. Strošek dostave v primeru dostave preko pošte na lokacije v okviru Republike Slovenije znaša 6.50 EUR. Strošek dostave za območja izven Republike Slovenije je določen po dogovoru pred oddajo naročila.  

Za dostavo paketov je odgovorna dostavna mreža DPD, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan (če je artikel na zalogi v našem centralnem skladišču). Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližji pošti oziroma se za termin dostave dogovorite z dostavljavcem DPD-ja po telefonu.15.)  Računi


Računi se izdajajo na enotnem obrazcu z dobavnicami – »račun«. Račune pošiljamo zraven pošiljke, oziroma v PDF formatu na naveden e-naslov kupca.

Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški, nastali v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila in s plačilom potrjuje veljavnost in zavednost vseh navedenih podatkov. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.


16.)  Pridržek lastništva


Dobavljeno blago ostane do prejema celotne vrednosti, navedene na računu, last dobavitelja Recosi d.o.o.,so.p.


17.) Zamenjave blaga


Zamenjava blaga zaradi napake pri naročilu s strani kupca je možna. Vsi tovrstni dogovori se opravljajo v dogovoru s komercialistom – kontaktno osebo. V izogib kasnejšim težavam nabavni referent na kupčevi strani in komercialist v podjetju Recosi d.o.o.,so.p. definirata možnost vračila ob naročilu blaga. V kolikor se dogovor ne izvrši, tudi zamenjava ni mogoča. Potrditev dogovora velja pisno z elektronsko pošto komercialista in njegovega vodje. Ta člen splošnih pogojev ne rešuje kupčeve stare zaloge. 18.)  Garancija


Za vso prodajano blago veljajo "GARANCIJSKI POGOJI", ki jih kupec prejme kot prilogo "SPLOŠNIH POGOJEV POSLOVANJA". V kolikor garancijski list ni priložen ob dobavi, se kot garancijski list upošteva dobavnica/račun. Kupec nosi vse dodatne stroške poštnine, nastale pri uveljavljanju garancije in prodajalec teh stroškov ni dolžan povrniti, razen ob predhodnem pisnem dogovoru. Kupcem je omogočeno tudi brezplačno uveljavljanje reklamacijskega postopka osebno na sedežu podjetja.  


IZJAVA - 12 mesečna garancija 


Podjetje Recosi d.o.o., so.p. Zg. Grušovje 10c, 2317 Oplotnica, PE Partizanska 24, 2310 Slovenska Bistrica izjavlja, da bo izdelek v garancijskem roku brezhibno deloval, v kolikor bo uporabnik z njim ravnal v okvirju priloženih navodil. Garancija prične veljati z dnem prodaje oziroma z datumom, ki je naveden na računu. Rok trajanja garancije pri nakupu obnovljenega računalnika, prenosnika, telefona, zaslona ali tablice je 12 mesecev, v kolikor v opisu produkta ni navedeno drugače oziroma kupec ob nakupu ni zakupil podaljšane garancije. Prodajalec ob oddaji naročila omogoča tudi podaljšanje garancijskega roka, v primeru katerega se dodatno obdobje ne sešteva z osnovnim garancijskim rokom 12 mesecev, temveč ga zamenja. Nakup dodatnega garancijskega roka je možen samo ob oddaji naročila pri nakupu določenih produktov, naknaden dokup dodatnega garancijskega roka ni možen.  

Prodajalec se zavezuje, da bo v garancijskem roku v primeru ugotovitve opravičenega uveljavljanja garancije vzrok odpravil, v kolikor pa to ne bi bilo možno, produkt zamenjal z identičnim ali ob soglasju kupca ekvivalentnim ali boljšim produktom. Osnovna garancija velja le za originalno konfiguracijo, ki je zapisana na računu. V primeru dokupa komponent se zgolj zanje upošteva rok, naveden za dokupljeno komponento, v kolikor pa informacija ni navedena, se upošteva osnoven garancijski rok 12 mesecev. V primeru kakršnega koli nepooblaščenega fizičnega posega v produkt (npr. menjava originalnih komponent, nadgradnje s strani nepooblaščenih oseb ali izvzem komponent) brez dogovora s ponudnikom Recosi d.o.o., so.p. garancija postane neveljavna in je ni možno uveljavljati na celoten modificiran produkt tudi ob povrnitvi v originalno stanje.

S predhodnim obvestilom ponudnika Recosi d.o.o., so.p. je dovoljeno dodajanje trdih diskov, dodatnega pomnilnika (RAM) in grafični kartic, vendar v tem primeru garancija na novo dodane komponente ne velja.

V kolikor kupec na računalniku izvaja druge posege (npr. menjava originalno vgrajenih RAM-ov ali trdega diska, menjava procesorja) garancija postane ničelna in je  ne boste mogli uveljavljati. 


Garancija ne velja v primeru:

če je potekel garancijski rok

če je v produkt posegala nepooblaščena oseba brez pooblastitve s strani prodajalca

če so na produktu vidne mehanske poškodbe ali drugi znaki, ki so posledica nepravilnega ravnanja z njim

Uporaba programske opreme v nasprotju s priloženimi navodili ali posegom v programsko opremo, nameščeno  s strani prodajalca (navijanje komponent, brisani ali napačno naloženi gonilniki, odstranjen operacijski sistem…)

če je krivec za težave ne-licenčna/neoriginalna programska oprema ali računalniški virusi

v primeru padca, razbitja, politja, vpliva nenormalne vlage in temperature ,eksplozije, neposrednega udara strele, neposredne preobremenitve električne energije zaradi zemeljskega stika, kratkega stika, previsoke napetosti, elektronskega naboja, elektromagnetnih motenj (tudi udarcev strele) in podobno

če je bil izdelek uporabljen/shranjen v neprimernem okolju (mraz, vročina, vlaga, prah…)


Prav tako ne odgovarjamo za poškodbe, nastale pri transportu po odpremi z naše strani, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanj ali mehanske okvare, povzročene s strani uporabnika.

Iz garancije je izvzeta tudi vsa brezplačno prejeta programska oprema drugih proizvajalcev, ki je lahko priložena izdelku. Prodajalec prav tako ne jamči za morebitno izgubo podatkov, ki nastane zaradi okvare izdelka.


Prodajalec ne jamči za nikakršno škodo (izguba dobička, prekinitev poslovanja, izguba poslovnih podatkov ali drugo), ki izhaja iz uporabe oz. nezmožnosti uporabe izdelka.


V primeru dogodka višje sile (požar, poplave, neurje, uničenje proizvodnje, stavke, nemiri, nezmožnosti dobave komponent ali izdelkov, ali kakršnikoli drugi dogodek izven nadzora podjetja) si prodajalec pridržuje pravico do izredne odpovedi kupoprodajne pogodbe in ni odgovoren za kakršnekoli posledice, ki so rezultat omenjene višje sile.

V primeru, da je garancijski zahtevek neupravičen, je kupec dolžan poravnati nastale stroške. Izdelke v servis je potrebno poslati preko DPD, v nasprotnem primeru vam zaračunavamo stroške pošiljanja.

Po dogovoru s prodajalcem je možno garancijska popravila uveljavljati tudi po pretečenem garancijskem roku, v tem primeru so vsi stroški, ki vključujejo zamenjavo, delo ali kakršen koli drugi strošek, nastal pri zamenjavi ali popravilu, naloženi kupcu.


Dodatna garancija

Garancijo lahko za določene produkte ob nakupu z doplačilom podaljšate na 24 mesecev. Znesek doplačila za podaljšanje garancije je naveden v opisu artikla oziroma v razpoložljivih možnostih. Pogoji in zahteve, ki veljajo za uveljavljanje garancije v primeru dokupljene dodatne garancije so identični osnovnim garancijskim pogojem.


Baterije v prenosnikih

Prodajalec se zavezuje, da bo dobavil testirane in delujoče baterije. Uveljavljanje garancije na podlagi delovanja baterij v prenosnih računalnikih ni možno. Izjema velja v primeru, v kolikor čas delovanja baterije ob nakupu znaša manj kot 30 minut ob osnovni uporabi (npr. brskanje po spletu), v katerem primeru lahko kupec ob predlogi ustreznega dokaznega gradiva zahteva zamenjavo baterije. 

Postopek uveljavljanja garancije

S kratkim opisom napake, originalnim računom ter morebitnimi navodili, ki so bili skupaj z izdelkom v paketu, vrnite računalnik v originalni embalaži po pošti ali osebno. V primeru, da računalnik ne bo vrnjen v originalni embalaži, si prodajalec pridržuje pravico do zaračunavanja stroškov nakupa originalne embalaže. Brez računa popravilo/zamenjava v garancijskem roku ne bo brezplačno, saj garancije ne moremo upoštevati. 

Za uveljavljanje garancijskega roka se šteje datum prejema blaga v servis, ne pa telefonski klic, email ali podobno. Produkt bo pregledan in popravljen, zamenjan z identičnim ali v primeru dogovora zamenjan z ekvivalentnim v najkrajšem možnem času. Za izdelek, ki ne bo pregledan in popravljen v roku 10-ih dni od vračila računalnika, se podaljša garancijska doba za čas popravila. V primeru, da je izdelek nepopravljiv oziroma stroški popravila presegajo vrednost izdelka, pa zanj še vedno velja garancija, se reklamiran artikel zamenja ali se izda dobropis v vrednosti izdelka oziroma se dogovori za drugo rešitev, ki je sprejemljiva za obe strani.


Vračilo produkta v 14 dneh


Če z naročenim izdelkom niste zadovoljni, ga lahko brez pojasnil v roku 14 dni na lastne stroške vrnete na naš naslov: Recosi d.o.o., so.p. Partizanska 24, 2310 Slovenska Bistrica. Oprema mora biti nepoškodovana in v brezhibnem, delujočem stanju s vsemi dodatki in v originalni embalaži. V nasprotnem primeru prodajalec ni dolžan vzeti blaga nazaj.

RECOSI d.o.o.,so.p

Partizanska 24

2310 Slovenska Bistrica

Tel: 059 045 092

Email:prodaja@recositech.com19.) Ostalo


Zamenjava blaga zaradi napake pri naročilu s strani kupca je možna. Vsi tovrstni dogovori se opravljajo v dogovoru s komercialistom – kontaktno osebo. V izogib kasnejšim težavam nabavni referent na kupčevi strani in komercialist v podjetju Recosi d.o.o.,so.p. definirata možnost vračila ob naročilu blaga. V kolikor se dogovor ne izvrši, tudi zamenjava ni mogoča. Potrditev dogovora velja pisno z elektronsko pošto komercialista in njegovega vodje. Ta člen splošnih pogojev ne rešuje kupčeve stare zaloge.