V košarici ni izdelkov.

V košarici ni izdelkov.

Renewd program

Iščete vrhunsko Apple pametno napravo, vendar zanjo ne želite plačati celotne cene?
Potem imamo idealno rešitev za vas! V naši ponudbi lahko najdete Renewd obnovljene Apple iPhone telefone in Apple Watch pametne ure. Vas zanima, kaj prihranite, če izberete Renewd?
Pokazali vam bomo, kakšne so prednosti obnovljenega Apple iPhone telefona v primerjavi z novim Apple iPhone telefonom

Kakšne so koristi pri nakupu obnovljene Apple pametne naprave?

Značilnosti vrhunskih Apple pametnih naprav po veliko nižjih cenah. Garancija 2 leti na napravo, dodatno opremo in baterijo. Apple Renewd pametne naprave so podvržene najstrožjemu nadzoru kakovosti v Evropi.

Primer Renewd izdelka Apple Watch

Kozmetični pregled

Naše naprave temeljito pregledajo pooblaščeni strokovnjaki. Samo naprave z minimalnimi sledi uporabe so dovolj dobre, da pridobijo oznako Renewd.

Preverjanje funkcionalnosti

Preverimo pristnost delov vsake Renewd naprave ter 83 ključnih lastnosti. Primer tega so zvočniki, bluetooth, Wifi in občutljivost zaslona na dotik. Po preverbi se naprave posodobijo na najnovejšo različico sistema iOS.

Kapaciteta baterije

Kapaciteta akumulatorja naprav mora znašati vsaj 85%. Tako ste lahko prepričani, da boste lahko še dolgo uporabljali svojo obnovljeno Apple napravo.

Uradni certifikat

Vse naše naprave so označene s posebnim certifikatom. To pomeni, da morajo pregledi izpolnjevati stroge zahteve. Zaradi tega vam Renewd vedno nudi naprave vrhunske kakovosti, ki so tako dobre, kot nove naprave .

2 leti garancije

Vas skrbi, da bo šlo kaj narobe z vašim iPhone telefonom? Brez skrbi, vsaka naprava ima tudi dve leti garancije na osnovno in dodatno opremo ter baterijo.

Embalaža

Embalaža, ki je priložena vaši Renewd Apple napravi, je izdelana iz odgovornih materialov. Uporabljena karton in papir imata FSC certifikat. To pomeni, da prihajata iz odgovorno upravljanih gozdov. Poleg tega je minimalna količina plastike, uporabljena za držanje vašega Apple Renewd naprave v embalaži, reciklirana plastika.

100% originalni Apple deli in dodatki

Apple je zelo strog, ko govorimo o trajnosti njihovih izdelkov. Od svojih partnerjev zahtevajo, da spoštujejo stroge pogoje in odgovorno izdelujejo dele. Ker uporabljamo samo originalne dele, uporabljamo isto dobavno verigo kot Apple, s tem pa zmanjšamo emisije.

Preko nas pametni telefoni dobijo priložnost za drugo življenje. Zato imajo lahko morda nekaj manjših sledi uporabe, ki pa so na prvi pogled skoraj nevidne.

Kaj pomeni nakup pri nas?

Z izbiro obnovljene Apple naprave se odločite, da ji boste omogočili drugo življenje.
Čeprav je Apple že sam po sebi zelo okoljsko osveščen, ima že proizvodnja ene naprave iPhone še vedno velik vpliv na okolje.
Ste vedeli, da proizvodnja samo enega Apple iPhone telefona nosi naslednje stroške:

[100 L vode + 55,5 KG CO2 + 137 KG drugih surovin]

Izbira najboljše alternative namesto novega Apple iPhone zagotavlja, da te surovine in emisije CO2 niso zavržene, preden je to nujno potrebno. Z obnovljeno Apple napravo ne prihranite zgolj denar, temveč tudi prispevate k trajnostnemu svetu.

Potrebujete več informacij ali ponudbo?
logo-recosi

Prijavite se na naše novice

Prvi prejmite naša obvestila o najnovejši ponudbi in akcijah:

S pritiskom na gumb Pošlji označujete, da ste prebrali in se strinjate s politiko zasebnosti v skladu z uredbo EU (GDPR) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Hkrati se strinjate s prejemanjem promocijskih sporočil. 

22€ popusta na vse računalnike, prenosnike in delovne postaje s kuponom 2022 .