V košarici ni izdelkov.

V košarici ni izdelkov.

  /  Izjava za medije   /  Podjetje Recosi je nedavno postalo Dell Technologies partner

Podjetje Recosi je nedavno postalo Dell Technologies partner

Proizvajalec Dell je nedavno potrdil uradno partnerstvo z našim podjetjem Recosi. S tem nazivom je naše podjetje, ki se ukvarja s prodajo pretežno obnovljene računalniške opreme in drugimi rešitvami s področja informacijskih sistemov, servisom in vzdrževanjem opreme, okrepilo dolgoletno sodelovanje z Dellom.

Prestižni status Dell Technologies partnerja lahko pridobijo le zanesljivi partnerji tega računalniškega giganta. Sodelovanje med podjetjema Recosi in Dell je dokaz nenehnih prizadevanj, kupcem pa Dellovo priporočilo dokazuje zanesljivo dobavo ter vrhunsko implementacijo njihove opreme in rešitev. S sodelovanjem bomo lahko v podjetju strankam še hitreje in učinkoviteje pomagali pri nabavi računalniške opreme.

Številne stranke so že prepoznale naše prednosti na področju prodaje obnovljene računalniške opreme, kjer smo znani po nizkih cenah in prilagodljivostjo, saj z rešitvami in storitvami vedno poskrbimo za zadovoljstvo končne stranke.

logo-recosi

Prijavite se na naše novice

Prvi prejmite naša obvestila o najnovejši ponudbi in akcijah:

S pritiskom na gumb Pošlji označujete, da ste prebrali in se strinjate s politiko zasebnosti v skladu z uredbo EU (GDPR) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Hkrati se strinjate s prejemanjem promocijskih sporočil. 

22€ popusta na vse računalnike, prenosnike in delovne postaje s kuponom 2022 .