Pot do nakupa v spletni trgovini

Izbira izdelka

Vsak izdelek je predstavljen s sliko, opisom in ceno. Ko se odločite za nakup katerega izmed njih, kliknite na gumb »V KOŠARICO«.

Nakupovalna košarica

V nakupovalni košarici so zbrani podatki o vašem naročilu (izbrani izdelki, njihova količina in cena). V pregledu košarice lahko spreminjate količino izdelkov ali izbrane izdelke odstranite iz nje.

Prijava za fizične osebe

Ko želite dokončati nakup v košarici, kliknete na gumb »PRIJAVA«. Če ste se že kdaj prej prijavili v spletno trgovino, vnesete svoj elektronski poštni naslov in geslo; če se prijavljate prvič, boste morali vnesti še preostale podatke.

Izbor dostave

Po prijavi še enkrat preglejte vsebino košarice in nadaljujte s klikom na gumb »NAPREJ«, kjer izberete naslov, na katerega želite prejeti naročilo in račun. Če v seznamu še nimate nobenega naslova, ga lahko dodate s klikom na gumb »DODAJ NASLOV«.

Izbor plačilnega sredstva

Ko določite naslove, nadaljujete s klikom na gumb »NAPREJ«, kjer izberite enega izmed ponujenih načinov plačila. Po izbiri načina plačila vnesite potrebne podatke in prikaže se predogled računa za izbrane izdelke. Tu dokončno potrdite nakup s klikom na gumb »ZAKLJUČI NAROČILO«.

Plačilna sredstva:

Po povzetju: Plačilo storitev opravite ob prevzemu izbranih izdelkov.
Po predračunu: Poslali vam bomo predračun in po vašem nakazilu tudi dostavili izbrani izdelek.

Potrdilo o nakupu

Na vaš elektronski naslov boste prejeli potrdilo o nakupu, izdelke pa bomo skupaj z računom dostavili na izbrane naslove. Če želite izvedeti dodatne informacije v zvezi s svojim nakupom, se sklicujte na referenčno številko naročila v prejetem potrdilu o nakupu.

Glavni meni