Microsoft Registered Refurbisher

Smo pooblaščen Microsoftov prodajalec rabljene računalniške opreme

Naši računalniki so profesionalno očiščeni vseh podatkov in imajo naloženi z novo Microsoftovo licenčno programsko opremo, kar nam omogoča možnost prodaje vrhunskih rabljenih računalnikov priznanih blagovnih znamk, kot so HP, Dell, Lenovo in Fujitsu po bistveno nižjih cenah.

Cilj Recosi je ponuditi podjetjem in drugim organizacijam ter končnim uporabnikom le računalnike najvišjega A-kakovostnega ranga s tovarniškimi nastavitvami in nameščeno licenčno programsko opremo, tako da so pripravljeni za takojšnjo uporabo. Računalniki imajo minimalno 12 mesečno garancijo in zagotovljen servis.

Več o Microsoft Registered Refurbisher programu si preberite na tej povezavi.

12 Mesečna Garancija


Naši postopki testiranja so zelo zahtevni, zato lahko našim strankam ponudimo minimalno 12 mesecev garancije z možnostjo podaljšanja na 24 mesecev.  

Najvišja kakovost

Ker naša oprema prihaja izključno iz poslovne linije in je bila v krajši rabi  v večjih podjetjih v tujini,  je vrhunske kakovosti in priznanih blagovnih znamk, kot so HP, DELL, LENOVO, FUJITSU ipd. V Recosi jo testiramo pod zahtevnimi standardi, zato da je varna za nadaljnjo uporabo. Poslovna linija pomeni vzdržljivost in bistveno višjo kakovost vgrajenih komponent kot potrošna linija. 

Ko se odločite za nakup pri Recosi, pa ne le da ogromno prihranite, ampak tudi varujete okolje in spodbujate socialno podjetništvo!

RECOSI je Microsoftov Registered Refurbisher. Vsi naši izdelki so v celoti licencirani!

Glavni meni