Microsoft Registered Refurbisher

Smo pooblaščen Microsoftov prodajalec rabljene računalniške opreme (Microsoft Registered Refurbisher). Naši računalniki so profesionalno očiščeni vseh podatkov in naloženi z novo Microsoftovo licenčno programsko opremo, kar nam omogoča možnost prodaje vrhunskih rabljenih računalnikov priznanih blagovnih znamk HP, Dell, Lenovo, Toshiba po bistveno nižjih cenah.

Cilj RecosiTech je ponuditi neprofitnim in drugim organizacijam ter končnim uporabnikom le računalnike najvišjega A-kakovostnega ranga, ki imajo nastavljene tovarniške nastavitve in imajo nameščeno licencirano programsko opremo, tako da so pripravljeni za takojšnjo uporabo. Računalniki imajo 12 mesečno garancijo in zagotovljen servis.

Več o Microsoft Registered Refurbisher programu si preberite na https://www.microsoft.com/refurbishedpcs/RRP.aspx

                   

12 Mesečna Garancija


Naši postopki testiranja so zelo zahtevni, zato lahko ponudimo našim strankam 12 mesecev garancije na računalnike in prenosnike (Garancija izključuje baterije).


Najvišja kakovost


Računalniška oprema je bila v krajši rabi izključno v večjih podjetjih, zato je vrhunske kakovosti in priznanih blagovnih znamk kot so HP, DELL, LENOVO, TOSHIBA, FUJITSU ipd.