O podjetju

Obnovljeni računalniki z licenco Windows 10 Pro. Računalniki so iz poslovne linije v tujini, so kvalitetni in odlično ohranjeni. Obnovljeni prenosniki, stacionarni računalniki in delovne postaje HP, Dell, Apple. Ugodne cene, akcije in popusti ter 1 leto garancije.

RecosiTech je del organizacije RECOSI Group (Regional and European Co-Operative for Social Industry), ki ima sedež na Irskem.


RECOSI je bil ustanovljen leta 2014 z namenom, da pomaga socialnim podjetjem in drugim neprofitnim organizacijam razviti komercialno dejavnost na področju ponovne uporabe IT opreme. Kljub temu, da smo razmeroma mlado podjetje, pa skupaj z več kot 50 letnimi izkušnjami v tej industriji, nudimo našim poslovnim partnerjem in članom svetovanje in trening na področju vzpostavitve celovitega procesa obnove in ponovnega trženja (remarketing) rabljene računalniške opreme in tako posledično omogočamo nova delovna mesta v socialni ekonomiji.Trenutno smo prisotni na Irskem, v ZDA in v Sloveniji. Na Irskem imamo svoje proizvodne in skladiščne prostore, kjer se v skladu z visokimi standardi obnavlja in testira računalniška oprema, ki je pridobljena izključno iz poslovne linije (business to business – B2B). Tako zagotavljamo našim kupcem kot so šole, neprofitne organizacije, študenti in drugi uporabniki le računalniško opremo najvišjega A kakovostnega razreda.


Vizija


1. Postati vodilni v reuse industriji in ponuditi celovite rešitve organizacijam, ki delujejo ali želijo delovati na področju obnove računalniške opreme in jim tako maksimizirati donos.
2. Postati vodilni na trgu v zagotavljanju visoko kakovostne rabljene računalniške opreme neprofitnim organizacijam, šolam, študentom in drugim uporabnikom.

Poslanstvo


Pomagati organizacijam, ki se ukvarjajo na področju obnove računalniške opreme in jim ponuditi celovite rešitve procesa obnove in trženja računalniške opreme.

Zagotoviti, da imajo vse institucije dostop do ustrezne tehnologije. RecosiTech kot takšen naslavlja potrebo evropskih dobrodelnih in neprofitnih organizacij po dostopu do visoko kakovostne rabljene računalniške opreme po bistveno nižji ceni kot je nova ekvivalentna oprema.