Zakaj kupiti obnovljeno računalniško opremo?

Avtor Katja 23/02/2018 0 Komentarji

Ko imamo namen kupiti prenosnik, osebni računalnik, tablico ali mobilni telefon, smo po navadi v dilemi ali kupiti novega, rabljenega ali obnovljenega.

Velikokrat pa se zgodi, da kupimo novo stvar, zanjo odštejemo veliko denarja, na koncu pa se izkaže, da sploh ni tako zmogljiva, kot bi morala biti glede na ceno, katero smo odšteli zanjo.

 

V RECOSI ponujamo računalniško opremo, ki prihaja izključno iz poslovne linije, je obnovljena, testirana in TOP kvalitete.

 

Zakaj torej kupiti obnovljeno računalniško opremo?

 

1. PRIHRANEK

Rezultat iskanja slik za več za vaš denar
Cena je velikokrat poglaviten dejavnik, ko se odločamo za nakup računalniške opreme. Zato je idealna možnost nabava obnovljene računalniške opreme. Pri nas v RECOSI so cene zmerne in oprema vrhunska.

 

PRIMER: prenosnik HP Probook 6545b, ima procesor AMD Dual-Core, 4 GB RAM (razširljiv do 8 GB), 250 GB trdega diska (seveda je možna zamenjava z SSD trdim diskom), cena pa le 229 €.

 

Občasne akcijske cene pa že tako ugoden nakup, naredijo še ugodnejšega.

Za zgoraj omenjeni prenosnik je v februarju akcijska cena pičlih 183,20 €. Pohitite z nakupom!

 

2. DOBITE VEČ ZA NIŽJO CENO

Ker je razlika v ceni med novo in našo obnovljeno računalniško opremo precejšnja, lahko v RECOSI kupite zelo zmogljivo računalniško opremo za precej manj denarja.

 

PRIMER: - prenosnik HP Elitebook  840 G1, ima processor i5, 4 GB RAM (razširljiv do 16 GB), 320 GB disk (seveda se lahko nadgradi z SSD diskom), cena v RECOSI je samo 369€. Za novega bi odšteli približno 1200 EUR.

 

                - prenosnik HP EliteBook 8460p, ima processor i5, 4 GB RAM (razširljiv do 16 GB), 320 GB disk (seveda se lahko nadgradi z SSD diskom), cena v RECOSI je samo 319€. Za novega bi odšteli približno 1000 EUR.

 

In kar je najpomembneje, na prenosnike je že naložen licenciran operacijski sistem Windows 10 Pro.

 

Po našem mnenju je to poglaviten razlog, zakaj se odločiti za nakup obnovljene računalniške opreme.

 

3. NALOŽEN NOV LICENCIRAN OPERACIJSKI SISTEM

Rezultat iskanja slik za windows 10

Kot pooblaščen Microsoftov prodajalec obnovljene računalniške opreme (Microsoft Registered Refurbisher), je na vseh prenosnikih in osebnih računalnikih naložen nov, licenciran operacijski sistem Windows 10 Pro, v slovenskem jeziku. To je velika prednost, saj je lahko nameščanje novega operacijskega sistema in gonilnikov precej draga stvar. V RECOSI se predvsem podjetja odločajo za zmogljivi HP 8300 i5, ker ne samo da dobijo vrhunski računalnik, ampak tudi operacijski sistem z licenco. Tako je dvojni prihranek v vrednosti najmanj 1000 EUR.

 

4. 12 MESEČNA GARANCIJA

Rezultat iskanja slik za GARANCIJA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ko se odločite za nakup v RECOSI ste lahko brez skrbi. Vsi naši izdelki imajo minimalno 12 mesečno garancijo serijsko.

 

5. POGOSTEJŠA POSODOBITEV OPREME

 

Ker ste z nakupom vrhunske obnovljene računalniške opreme veliko denarja privarčevali, lahko računalniško opremo pogosteje posodabljate, česar si ne bi mogli privoščiti, če bi kupili novo drago računalniško opremo.


Upamo, da vas je teh nekaj razlogov prepričalo, zakaj se odločiti za nakup obnovljenega računalnika in da se boste ob naslednjem nakupu, odločili za RECOSI -  Vrhunsko obnovljeno računalniško opremo.

 

VAŠ RECOSI

Pustite komentar

»Zavod za letovanje in rekreacijo otrok se je odločili za nakup prenosnikov HP Elitebook 8470p, za namen uporabe v počitniških domovih za otroke in mladostnike. Z nakupom smo izredno zadovoljni, cenovno so bili zelo ugodni, odlično ohranjeni in so bili tudi dostavljeni v dogovorjenem času. V primeru novih nakupov, se bomo zagotovo odločili za ponovno sodelovanje z vami J.«
- Meta iz ZLRO
​"P​ri recositech že k​upil ​i​P​a​d tablico, bila je zelo ugodna, deluje kot nova in je z garancijo. Tako, da priporočam​"​.
- ​Boštjan
"Ko smo se na naši šoli odločili za nakup prenosnih računalnikov za mobilno računalniško učilnico, smo po naključju prišli do kontaktnih podatkov podjetja Recosi. Ker smo za isti denar namesto dragih novih prenosnikov lahko kupili cenejše a zmogljivejše obnovljene prenosnike, smo se odločili za nakup. Z dobavljenimi računalniki smo zelo zadovoljni, prav tako pa tudi z odzivnostjo podjetja, ko jih potrebujemo".​
- Srednja Vzgojiteljska Šola in Gimnazija Ljubljana, Aleš Confidenti
"Pri podjetju RECOSI smo kupili več prenosnih računalnikov. Zaradi specifičnih zahtev glede njihove uporabe, smo jih želeli pred uporabo temeljito preizkusiti, kar so nam v podjetju prijazno omogočili. S prenosniki smo zadovoljni, prav tako pa s fleksibilnostjo in prijaznostjo, ki smo je bili deležni."
- Damjan, Društvo Ćarunalnik
Iz novic
KAKO POHITRITI VAŠ iPHONE ALI iPAD

KAKO POHITRITI VAŠ iPHONE ALI iPAD

Katja 12/03/2018 0
Vsak od nas je že doživel, da mu je mobilni telefon ali tablica začela počasi delovati. To sicer ni gromozanski problem, je pa v današjem svetu to zel...
Beri več
Zakaj vašemu mobilniku iPhone stanje baterije v mrzlem vremenu drastično pade

Zakaj vašemu mobilniku iPhone stanje baterije v mrzlem vremenu drastično pade

Katja 01/03/2018 0
Za to obstaja povsem tehnični razlog.                           Litijeve baterije, ki so uporabljene v iPhone - ih, hitro izgubljajo življensko dobo p...
Beri več
Zakaj kupiti obnovljeno računalniško opremo?

Zakaj kupiti obnovljeno računalniško opremo?

Katja 23/02/2018 0
Ko imamo namen kupiti prenosnik, osebni računalnik, tablico ali mobilni telefon, smo po navadi v dilemi ali kupiti novega, rabljenega ali obnovljenega...
Beri več
Začetek uspešnega sodelovanja RECOSI s podjetjem PIPISTREL

Začetek uspešnega sodelovanja RECOSI s podjetjem PIPISTREL

admin 16/06/2017 0
Recosi, globalna socialna franšiza na področju profesionalne obnove računalniške opreme je s podjetjem Pipistrel pričela uspešno sodelovati. Ivo Bosca...
Beri več
Odprtje novih prostorov podjetja RECOSI

Odprtje novih prostorov podjetja RECOSI

admin 11/01/2017 1
 Spoštovani! Obveščamo vas, da bo 19.1.2017 ob 11.00 uri potekala otvoritev novih prostorov podjetja RECOSI, mednarodne socialne franšize na področju ...
Beri več
Odprta prenovljena spletna trgovina

Odprta prenovljena spletna trgovina

admin 18/10/2016 0
V sodelovanju s podjetjem Akta design smo prenovili spletno stran Recositech, kjer vam bomo predstavljali in ponujali vrhunsko obnovljeno računalniško...
Beri več