ZAŠTO NOVO NIJE BOLJE

Budi pametan | Budi odgovoran | Uštedi | Doprinijeti

Vjerojatno ste već kupili rabljeni automobil, bicikl ili stan, pa zašto ne biste kupili rabljenu računalnu opremu? Što ako vam kažemo da je profesionalno obnovljena računalna oprema zapravo bolja od nove? RECOSI nudi posebno odabranu rabljenu računalnu opremu koja udovoljava našim visokim standardima kvalitete.

Zašto kupiti obnovljenu računalnu opremu?

Prije kupnje računala, bilo da ga kupujemo za sebe ili za tvrtku, uvijek imamo nekoliko pitanja – koliko platiti, koje so naše potrebe i što je najvažnije, kako dobiti što više za svoj novac. Iz tog razloga ne bismo trebali zanemariti rabljena računala, ali ona obično dolaze bez ikakvog jamstva i ako nešto krene po zlu, možemo samo obrisati nos.

Pa što radimo ako želimo pouzdanost novih računala po cijeni rabljenih? Pogledajte u smjeru obnovljene računalne opreme! Ne samo da uštedimo do 70% na novoj opremi, naša trgovina nudi i 12-mjesečno jamstvo i besplatnu uslugu u slučaju neugodnosti.

1. Kaj sploh je obnovljena računalniška oprema

Kar nekaj ljudi še vedno misli, da pri obnovljenih računalnikih gre za “odpad”, ki ga je nezadovoljen lastnik odvrgel kot smet. Ampak to ne bi moglo biti dlje od resnice. Obnovljena računalniška oprema je dobavljena izpod rok večjih podjetij, ki so zaradi konkurenčnosti vedno primorane posedovati najnovejšo tehnologijo na trgu. Seveda pri tako pogostih nadgradnjah posedujejo več računalnikov, kot jih potrebujejo, zato jih naše podjetje odkupi, celovito tovarniško obnovi, fizično očisti in po potrebi zamenja določene dele, s čim dobimo opremo najvišjega A kakovostnega razreda. Taki računalniki lahko po kvaliteti konkurirajo novim, a včasih nosijo manjše znake uporabe, kot so drobne praske, vendar nikoli večjih poškodb ali česarkoli, kar bi vplivalo na delovanje. Ker so računalniki temeljito testirani, prav tako ni možnosti, da bi bili “DOA” oziroma nedelujoči ob prejemu ali pa deležni raznih serijskih napak. Našo delo jemljemo zelo resno in za nas je dobro le najboljše!

Na računalnikih je brezplačno naložen svež licenčen operacijski sistem Windows 10 Home, za zelo nizko doplačilo 30.50€ pa nudimo tudi namestitev Windows 10 Pro ter aktivacijo Pro licence za podjetja. Tako dobre ponudbe ne boste dobili nikjer drugje!

2. Izvor opreme

Prvotni lastnik računalnikov so bila ekskluzivno večja podjetja, ki so se odločila za zamenjavo zaradi nakupa nove opreme. Z znanim virom in preizkušenim delovanjem tako lahko garantiramo dolgo dobo delovanja, saj se večja podjetja zavedajo pomembnost kvalitete in veliko dajo nanjo. Zaradi priznanih trgovskih znamk, kot so HP, Dell, Asus, Acer… so računalniki dobro komponentno uravnovešeni in kvalitetno sestavljeni, pri nas pa jih lahko dobite po veliko nižjih cenah, kot bi za nove primerke odšteli v trgovini.

Vsak velik proizvajalec navadno opremo proizvaja v dveh linijah z določenim trgom v mislih. Tako imamo poslovno in potrošniško linijo, seveda pa se obe medsebojno razlikujeta. Ker je prva namenjena za podjetja, so zanjo uporabljene kakovostnejše komponente in sestavni deli. Ohišje pri prenosnikih je bolj kakovostno izdelano in iz vzdržljivih materialov, zasloni so ne-bleščeči in bolj prijazni do oči, napajalniki v stacionarnih računalnikih so bolj kakovostni in nosijo manjše tveganje za okvare, končni izdelek pa je nasploh celostno višje kvalitete. A to pride tudi z veliko slabostjo, saj so poslovni računalniki bistveno dražji, do 2x dražji od uporabniške linije glede na zmogljivost!

Primeri obeh linij za proizvajalca HP:

– Poslovna (EliteBook, Folio)
– Potrošniška (ProBook, Pavilion)

3. Zakaj izbrati obnovljeno namesto novega

– Dolga življenjska doba in manj možnosti za nevšečnosti

Računalnik, kupljen pri nas bo temeljito testiran in 100% delujoč, zaradi česar bo njegova življenjska doba do 300% daljša, možnost za serijske napake pa bo dosti nižja! Serijske napake so najtežje prepoznavne, saj se pogosto pojavijo po mesecu uporabe, ker pa so obnovljeni računalniki to obdobje že prestali, ste lahko brez skrbi.

– Masiven prihranek

Če za nov računalnik nameravate odšteti 1000€, lahko pri nas identično zmogljiv računalnik dobite tudi za 500€ ali manj!

– Svetovanje po potrebi

V kolikor niste prepričani, kaj potrebujete ali kaj bi bilo za vas najbolj primerno, vam bomo z veseljem pomagali pri priporočilu najboljšega računalnika za vas ali vašo podjetje. Kontaktirajte nas na prodaja@recositech.com ali +386 (0)59 045 092.

– Le najvišja kvaliteta

Ker je naša oprema iz poslovne linije in je med obnovitvijo prestala zahtevno testiranje, lahko nudimo le najvišjo kakovost in preizkušeno brezhibno delovanje.

– Hitro popravilo oziroma zamenjava

V kolikor se kljub nizkim možnostim vseeno srečate s težavami, vam nudimo hitro popravilo kupljene opreme oziroma vam jo brezplačno zamenjamo, v kolikor to ni možno.

– Pripravljeni za uporabo

Računalniki imajo nameščeno vse, kar je potrebno za takojšno uporabo. Enostavno jih priključite in že ste pripravljeni na delo. Vsa nameščena programska oprema je licenčna in za končne uporabnike popolnoma brezplačna, kar nam omogoča status pooblaščenega Microsoft prodajalca rabljene računalniške opreme!

– Skrb za okolje

Z izbiro za obnovljeno računalniško opremo prikažete skrb za okolje, saj je takšen nakup za razliko od nakupa novega računalnika do narave dosti bolj prijazen.

4. Zakaj izbrati obnovljeno namesto rabljenega

– Vse zgoraj omenjene prednosti

– 12 mesecev garancije

Na vsak naš nakup brezplačno nudimo 12 mesecev garancije, zato lahko računalnik brezskrbno uporabljate. Pustite nam, da skrbimo namesto vas.

– Odsotnost tveganja

Pri nakupu rabljenega računalnika izpod rok fizične osebe nikoli ne veste njegovega izvora in kaj je že prestal. Takšni računalniki lahko delujejo zelo dolgo ali pa odpovejo naslednji dan oziroma že ob nakupu vsebujejo nedelujoče oziroma nepopolne dele. Tovrstni računalniki so prav tako navadno slabše ohranjeni in so kupljeni na principu “videno – kupljeno”, zaradi česar garancije ni in v kolikor se soočite s težavami, ste prepuščeni sami sebi.

Glavni meni