ZAŠTO KUPITI KOD RECOSI?

ura-ikona 1 - 3 godine jamstva
avto-ikona Brzo plaćanje i dostava
Računala poslovne linije
win-ikona Dajemo vam Windows 10
eur-ikona ISO 9001 i ISO 14001
kljuc-ikona Usluga pružena

U vašoj košarici nema proizvoda.

U vašoj košarici nema proizvoda.

Dodatne usluge

Ako trebate više informacija o bilo kojoj od dodatnih usluga, želite dobiti prilagođenu ponudu ili imati dodatna pitanja, možete nam se obratiti na adresu prodaja@recositech.com

Redovito održavanje računalnih uređaja vrlo je važan zadatak, kao i kod svih elektroničkih uređaja, jer između ostalog osigurava duži vijek trajanja, niže operativne troškove i bolji i tiši rad uz manje mogućnosti da se u najgorem mogućem trenutku pojave neželjeni problemi.

Budite bezbrižni i dopustite nam da brinemo o besprijekornom funkcioniranju vašeg računala! U tu svrhu, kada kupujete računalnu opremu u našoj internetskoj trgovini, nudimo širok izbor servisnih paketa koji vam za uzvrat uz nadoplatu pružaju redovito održavanje vašeg računala u našem uredu. To vam daje više vremena za važne zadatke umjesto nepotrebnih briga!

Cijeli postupak, osim nepredviđenih vanjskih čimbenika ili većih kvarova, traje manje od 24 sata, a vaše računalo će biti čisto, osvježeno, besprijekorno i spremno za produktivan rad!

Vzdrževalni paket je namenjen vzdrževanju brezhibnega delovanja računalnika ter osnovni skrbi, ki jo vsak računalnik potrebuje.

Cena: 35.00€*

Temeljito čiščenje prahu
Zamenjava termalne paste
Hitra diagnostika delovanja
Hiter preventiven pregled za obstoječimi ali potencialnimi okvarami

Paket prvi koraki je namenjen namestitvi večjega števila popularnih aplikacij na nov računalnik, izvede se pred nakupom.

Cena: 18.00€*

Vključuje namestitev naslednjih aplikacij (po predhodnem obvestilu tudi kakšnih drugih licenčnih aplikacij):

Libre Office ali Google Docs, Sheets and Slides (ob dokupu Microsoft Office aplikacij namestitev le teh)
Gimp
Irfan View
VLC predvajalnik
BIT Defender FREE
PDF bralnik (Adobe Reader ali Foxit Reader)

*V cene je vključen DDV.

Vgradnja dodatnega pomnilnika – RAM

V primeru premajhne količine pomnilnika za normalno delovanje se lahko v primeru zasedenosti soočate s stalnim zatikanjem, omejeni pa ste tudi glede števila istočasno zagnanih aplikacij, kot tudi brskanju (sploh v primer brskalnika Google Chrome). Več pomnilnika lahko v tem primeru predstavlja odgovor, ki bo poskrbel za tekoče delovanje, sploh v primeru zahtevnejših opravil.

Zamenjava trdega diska s SSD diskom

Če vam zagon računalnika vzame več kot 40 sekund, je najenostavnejši odgovor pogosto namestitev operacijskega sistema na SSD disk. Ker ti ne vsebujejo mehanskih delov, so namreč vzdržljivejši, manjši, lažji in mnogo hitrejši. Cene SSD diskov so se v primerjavi s prejšnjimi leti strmo znižale, zato je zdaj najboljši čas za nadgradnjo! A tudi, če želite zgolj več prostora brez potrebe po hitrosti, vam nudimo dokup dodatnega HDD diska.

Prenosni računalniki navadno vsebujejo zgolj eno mesto za disk, zato je v primeru nadgradnje tu potrebna zamenjava, obstoječi disk pa je potrebno vzeti ven.

Nova namestitev operacijskega sistema

Če je vaš računalnik star že par let je povsem možno, da se je v tem času na njem nabralo precej krame, morda pa celo kakšen virus ali dva. Morda pa ste kupili računalnik ali vam je odpovedal trdi disk, na katerem niste imeli pomembnih podatkov. Rešitev v obeh primerih je sveža namestitev operacijskega sistema, saj bo po njem računalnik ponovno deloval kot povsem nov! V kolikor imate na njem že nameščen licenčni operacijski sistem Windows ste lahko brez skrbi, saj ponovni nakup licence ni potreben.

Po želji vam lahko operacijski sistem zamenjamo tudi z Google Chrome OS. Zakaj? Ker je tako izredno hiter in zaradi manjše sistemske zahtevnosti primeren sploh za manj zmogljive računalniške sisteme. Idealna odločitev za vse, ki svoje delo v veliki meri izvajate v oblaku ali na spletu.

Če občasno potrebujete razne (tudi večje) količine računalnikov ali zaslonov za igranje iger, prireditve, izobraževanje ali kakršne koli druge dejavnosti, vam nudimo tudi najem obnovljene računalniške opreme različnih cenovnih razredov za različna časovna obdobja.

Najeti računalniki pridejo z nameščenim operacijskim sistemom in so brezhibni ter stilsko privlačni, A kakovostnega razreda in priznanih proizvajalcev.