Mobilna delovna postaja HP ZBook 14u G5 - 14", Intel i7 8550U, AMD WX3100, 8GB RAM, 256GB SSD

Novo -25% Mobilna delovna postaja HP ZBook 14u G5 - 14", Intel i7 8550U, AMD WX3100, 8GB RAM, 256GB SSD

Obnovljen artikel

Artikel je bil profesionalno obnovljen. ⓘ

36 Mesečna Garancija

Prejmete na za izdelek.

12 Mesečna Garancija

Prejmete na ta artikel.

Dostava in prevzem

Dostava za naročila do 200€ znaša 6.50€.

Najvišja kakovost

Računalniška oprema je bila v krajši rabi izključno v večjih podjetjih, zato je vrhunske kakovosti in priznanih blagovnih znamk, kot so HP, DELL, LENOVO, TOSHIBA, FUJITSU ipd.

Vrsta izdelkaMobilna delovna postaja
ZnamkaHP
ModelZBook 14u G5
Operacijski sistemWindows 10 Pro
Zaslon14" (35.56cm) 1920x1080
Vrsta zaslonaIPS LED, MAT
ProcesorIntel Core i7-8550U (1.80GHz)
Pomnilnik8GB DDR4
Disk256GB SSD
Optična enotaNe
Grafična karticaAMD Radeon Pro W3100 2GB GDDR5
Priključki2x USB 3.1, HDMI, 1x USB C, Bralec SmartCard, SIM kartic
Baterija50Wh
BarvaSrebrna
Dimenzije (VxŠxG)1.80cm x 32.60cm x 23.40cm
Teža1.58kg
DodatnoSpletna kamera, WiFi, Bluetooth

Cena vključuje 36 mesečno garancijo - ne velja za baterijo.


Gre za izdelek, ki je del razstavnih eksponatov, neprodane zaloge in podobno, skratka gre za popolnoma nerabljeno opremo. Ne vsebuje nobenih znakov uporabe in v večini primerov pride tudi v originalni embalaži ter nudi nakup "novega" računalnika po dosti ugodnejših cenah.

HP ZBook 14u G5

- 14" IPS zaslon 1920x1080

- Intel Core i7 8550U (1.80GHz)

- AMD Radeon Pro WX3100 2GB GDDR5

- 8GB RAM

- 256GB SSD

- Spletna kamera, WiFi, Bluetooth

- Windows 10 Home

  • Proizvajalec: Hewlett-Packard
  • Šifra: HP ZBook 14u G5 - 14", i7 8550U, AMD WX3100, 8GB RAM
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 1,928.00€
  • 1,445.00€
  • Brez DDV: 1,184.43€
  • Originalna MPC: 1,928€ (25.10% prihranek)

Razpoložljive možnosti

Oznake: HP

Od podjetja Recosi smo kupili dve rabljeni grafični postaji, izkazali sta se za zelo ugoden nakup v primerjavi, če bi se odločili za novo opremo bi plačali veliko več. Obe postaji dobro služita svojemu namenu, ob prejemu smo brez težav urejali vse dodatne potrebe, ki so nastale po nakupu. Imajo strokovno ekipo, ki je zmeraj na voljo za sodelovanje. Samo podjetje dobro trži idejo obnavljanja računalniške opreme in pri tem podaljšuje njeno uporabo. Upam, da bomo pozitivno sodelovali še naprej.

Amadej, Emo orodjarna

Nakup pri Recosi je vedno minil brez težav. Maja in sodelavci so vedno poskrbeli, da so tudi komponente in računalnike, ki niso bili na zalogi, dostavili v najkrajšem možnem času. Kvaliteta materialov je res visoka, praktično kot nova. V kolikor se zgodi, da so računalniki ali oprema v slabšem stanju, to vnaprej povedo in temu primerno ponudijo še nižjo ceno. Delim lahko zgolj pozitivne ocene!

Jan, Mladinska zveza brez izgovora

Ko smo se na naši šoli odločili za nakup prenosnikov za našo mobilno računalniško učilnico, smo po naključju prišli do kontaktnih podatkov podjetja Recosi. Ker smo za isti denar namesto dragih novih prenosnikov lahko kupili cenejše a zmogljivejše obnovljene prenosnike, smo se odločili za nakup. Z dobavljenimi računalniki smo zelo zadovoljni, prav tako pa tudi z odzivnostjo podjetja, ko jih potrebujemo.​

Aleš, Srednja Vzgojiteljska Šola in Gimnazija Ljubljana 

Z nakupom smo zadovoljni tako s ceno kot tudi z za to ceno prejeto kvaliteto. Kupljena oprema je v funkciji, s katero nimamo težav, tudi ne pri integraciji v naš poslovni sistem. Prav tako smo zadovoljni z vašim svetovanjem, nadgradnjo in hitrostjo dostave. Tudi plačilni roki so sprejemljivi.

Drago, Nafta Strojna

Zavod za letovanje in rekreacijo otrok se je odločili za nakup prenosnikov HP Elitebook 8470p, za namen uporabe v počitniških domovih za otroke in mladostnike. Z nakupom smo izredno zadovoljni, cenovno so bili zelo ugodni, odlično ohranjeni in so bili tudi dostavljeni v dogovorjenem času. V primeru novih nakupov, se bomo zagotovo odločili za ponovno sodelovanje z vami.

Meta, ZLRO

Pri podjetju RECOSI smo kupili več prenosnih računalnikov. Zaradi specifičnih zahtev glede njihove uporabe, smo jih želeli pred uporabo temeljito preizkusiti, kar so nam v podjetju prijazno omogočili. S prenosniki smo zadovoljni, prav tako pa s fleksibilnostjo in prijaznostjo, ki smo ju bili deležni.

Damjan, Društvo Čarunalnik

Kar se tiče računalniške opreme kupljene pri vas nimam nobene pripombe. Vse kar je bilo kupljeno je bilo dostavljeno korektno, lepo zapakirano. Oprema deluje kot mora in kot je bilo obljubljeno, zadovoljen sem tudi z vašo komunikacijo. Upam, da še bomo naprej sodelovali kot do zdaj.

Matjaž, Casino Portorož

Vsi ponudniki blaga in/ali storitev želimo s svojimi kupci vzpostaviti dolgoročno sodelovanje. Z dosedanjimi nakupi opreme pri vas ste izpolnili naša pričakovanja, zato se bomo tudi v prihodnje obračali na vas.

Grega, Pharmaco

Smo zadovoljni z nakupom, priporočam.

Tiskarna in knjigoveznica Radovljica