Prenosni računalnik PREMIUM HP EliteBook 840 G2 - 14", Intel Core i5 5200U, 8GB RAM, 240GB SSD

-3% Prenosni računalnik PREMIUM HP EliteBook 840 G2 - 14", Intel Core i5 5200U, 8GB RAM, 240GB SSD

Premium artikel

Izgled kot nov, brez znakov uporabe. ⓘ

24 Mesečna Garancija

Prejmete na ta artikel.

Dostava in prevzem

Dostava za naročila do 200€ znaša 6.50€.

Najvišja kakovost

Računalniška oprema je bila v krajši rabi izključno v večjih podjetjih, zato je vrhunske kakovosti in priznanih blagovnih znamk, kot so HP, DELL, LENOVO, TOSHIBA, FUJITSU ipd.

Vrsta izdelkaPrenosni računalnik
ZnamkaHP
ModelEliteBook 840 G2
Operacijski sistemWindows 10*
Zaslon14.0" (35.50cm), 1600x900
Vrsta zaslonaLED, MAT
ProcesorIntel Core i5-5200U (2.20GHz)
Pomnilnik8GB DDR3
Disk256GB SSD
Optična enotaNe
Grafična karticaIntel HD 5500
PriključkiBralec Smartcard in SD kartic, 4xUSB 3,0, DP
Baterija50Wh
BarvaČrno-srebrna
Dimenzije (VxŠxG)2.10cm x 33.90cm x 23.70cm
Teža1.76kg
DodatnoSpletna kamera, WiFi, Bluetooth, osvetljena tipkovnica

Cena vključuje 24 mesečno garancijo.


Izdelek je bil v krajši rabi izključno v večjih podjetjih v tujini in je bil pred prodajo premijsko obnovljen, prebarvan ter reprintan s slovensko tipkovnico. Ne vsebuje vidnih znakov uporabe, zraven pa prejmete tudi novo embalažo.

HP EliteBook 840 G2

- 14.0" 1600x900

- Intel Core i5 5200U (2.20GHz)

- Intel HD 5500

- 8GB RAM

- 240GB SSD

- Spletna kamera, WiFi, Bluetooth

- Windows 10 Home

- Natisnjena SLO tipkovnica

- Popolnoma brez prask

- NOVA embalaža


  • Proizvajalec: Hewlett-Packard
  • Šifra: HP EliteBook 840 G2 - 240GB SSD
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 451.40€
  • 439.00€
  • Brez DDV: 359.84€
  • Originalna MPC: 1,500€ (69.90% prihranek)

Razpoložljive možnosti

Oznake: HP

Od podjetja Recosi smo kupili dve rabljeni grafični postaji, izkazali sta se za zelo ugoden nakup v primerjavi, če bi se odločili za novo opremo bi plačali veliko več. Obe postaji dobro služita svojemu namenu, ob prejemu smo brez težav urejali vse dodatne potrebe, ki so nastale po nakupu. Imajo strokovno ekipo, ki je zmeraj na voljo za sodelovanje. Samo podjetje dobro trži idejo obnavljanja računalniške opreme in pri tem podaljšuje njeno uporabo. Upam, da bomo pozitivno sodelovali še naprej.

Amadej, Emo orodjarna

Nakup pri Recosi je vedno minil brez težav. Maja in sodelavci so vedno poskrbeli, da so tudi komponente in računalnike, ki niso bili na zalogi, dostavili v najkrajšem možnem času. Kvaliteta materialov je res visoka, praktično kot nova. V kolikor se zgodi, da so računalniki ali oprema v slabšem stanju, to vnaprej povedo in temu primerno ponudijo še nižjo ceno. Delim lahko zgolj pozitivne ocene!

Jan, Mladinska zveza brez izgovora

Ko smo se na naši šoli odločili za nakup prenosnikov za našo mobilno računalniško učilnico, smo po naključju prišli do kontaktnih podatkov podjetja Recosi. Ker smo za isti denar namesto dragih novih prenosnikov lahko kupili cenejše a zmogljivejše obnovljene prenosnike, smo se odločili za nakup. Z dobavljenimi računalniki smo zelo zadovoljni, prav tako pa tudi z odzivnostjo podjetja, ko jih potrebujemo.​

Aleš, Srednja Vzgojiteljska Šola in Gimnazija Ljubljana 

Z nakupom smo zadovoljni tako s ceno kot tudi z za to ceno prejeto kvaliteto. Kupljena oprema je v funkciji, s katero nimamo težav, tudi ne pri integraciji v naš poslovni sistem. Prav tako smo zadovoljni z vašim svetovanjem, nadgradnjo in hitrostjo dostave. Tudi plačilni roki so sprejemljivi.

Drago, Nafta Strojna

Zavod za letovanje in rekreacijo otrok se je odločili za nakup prenosnikov HP Elitebook 8470p, za namen uporabe v počitniških domovih za otroke in mladostnike. Z nakupom smo izredno zadovoljni, cenovno so bili zelo ugodni, odlično ohranjeni in so bili tudi dostavljeni v dogovorjenem času. V primeru novih nakupov, se bomo zagotovo odločili za ponovno sodelovanje z vami.

Meta, ZLRO

Pri podjetju RECOSI smo kupili več prenosnih računalnikov. Zaradi specifičnih zahtev glede njihove uporabe, smo jih želeli pred uporabo temeljito preizkusiti, kar so nam v podjetju prijazno omogočili. S prenosniki smo zadovoljni, prav tako pa s fleksibilnostjo in prijaznostjo, ki smo ju bili deležni.

Damjan, Društvo Čarunalnik

Kar se tiče računalniške opreme kupljene pri vas nimam nobene pripombe. Vse kar je bilo kupljeno je bilo dostavljeno korektno, lepo zapakirano. Oprema deluje kot mora in kot je bilo obljubljeno, zadovoljen sem tudi z vašo komunikacijo. Upam, da še bomo naprej sodelovali kot do zdaj.

Matjaž, Casino Portorož

Vsi ponudniki blaga in/ali storitev želimo s svojimi kupci vzpostaviti dolgoročno sodelovanje. Z dosedanjimi nakupi opreme pri vas ste izpolnili naša pričakovanja, zato se bomo tudi v prihodnje obračali na vas.

Grega, Pharmaco

Smo zadovoljni z nakupom, priporočam.

Tiskarna in knjigoveznica Radovljica